Den bedste farve til soveværelse gardiner

September 12

Den bedste farve til soveværelse gardiner

Den bedste farve til dit soveværelse gardiner er en, der blander godt med farven på dit gulv, vægge, inventar og indretning. Det lyder simpelt, men i virkeligheden kan være skræmmende. Ting at tage i betragtning, når du vælger en farve til dine gardiner er hvorvidt gardiner er kun til æstetiske eller om funktion er et krav. For eksempel, hvis du bor i et klima, hvor du oplever ekstrem varme eller kolde temperaturer, ville isolerende gardiner være gavnligt. Hvorimod hvis du har brug for komplet mørke til at sove og dit vindue ikke har blinds, købe værelse-mørkfarvning gardiner.

Rene gardiner

Selv om ren og skær gardiner kommer i mange forskellige farver, de mest almindelige er hvid og creme. Hvis mørkere farver er din præference, ikke bekymre dig om farver som sort eller brun bliver for meget af et brændpunkt fordi sheers tillade lys til at gå igennem dem og endda mørke farver blive dæmpet af sollys. Det er bedst at bruge koordinerende farver, når det kommer til sheers da florlet stoffet ikke tillader virkelig farve til pop. Frit matche neutrale farver som hvid, sort, grå, brun og tan med andre neutrale.

Tykke gardiner

Gardiner, der holder ud lys og gardiner, der isolerer er både generelt tung og kan omfatte en foring. Af disse grunde kan en dårligt valgt farver forstyrre balancen i dit soveværelse. Tungere gardiner i rige jewel tone farver såsom Bourgogne, turkis, lilla, røde eller grønne kommando opmærksomhed så medmindre du ønsker dine tykkere gardiner til at være et samlingspunkt, bruge dæmpede jordfarver som beige, tan eller brun.

Afslappende farver

For nogle er et soveværelse et sted at sove og noget mere. Men for andre, et soveværelse er et fredeligt sted at komme væk fra rambunctious børn, larmende videospil og daglige stress. Hvis du ønsker dit soveværelse for at virke som et fristed, kombinere farver, der beroliger og forsøge at holde sig væk fra lyse farver som rød eller overvældende dem som lyse gule. Beroligende farver til at hjælpe dig med at slappe er jordet rumfartsnationer som brun, tan, salvie grøn, bleg eller medium blå.

Blande farver

Matche gardin, maling og tilbehør farver i overensstemmelse hermed. Gardiner bør matche polstring og andre bløde tekstiler i soveværelse som bed belægninger, puder og tæpper. For eksempel, tage et tip fra moder natur til at designe din palet. Enhver kombination af jorden farver såsom brune, tans, blues og greens blandinger godt. Hvis du foretrækker en mere moderne look, bruge bleg og dybe farver sammen til at oprette en kontrasterende balance. For eksempel, hvis du har lyse farver som hvid eller creme på væggene ud over lyse gulve, skabe dybde og dimension ved hjælp af sort, rød eller mørk brun gulv-længde gardiner. Derefter tilføje puder, sengetøj og kunst, at bruge den samme mørke farve for ekstra flair.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com