Den bedste Finish til udendørs møbler

November 20

Den bedste Finish til udendørs møbler

Udendørs møbler kan forvandle din baghave fra en have til en funktionel, udendørs rum, hvor du og din familie kan tilbringe timer quality tid. De rigtige møbler til din værftet bør være både attraktive og komfortable. Fordi udendørs møbler er konstant udsat for elementerne, er det vigtigt at belægge den med et beskyttende finish. Den bedste finish til dine udendørs møbler afhænger ikke kun på det look, du er ude efter, men også mængden af periodiske vedligeholdelse du er villig til at udføre.

Olie-baserede gennemsigtige pletter

For at afslutte en kvalitet stykke træ møbler, foretrækker mange mennesker udseendet og fornemmelsen af en oliebaseret, transparent træ pletten. En gennemsigtig plet giver farve til træ, men træets naturlige korn vil forblive fuldstændig åbenbaret. I modsætning til en maling, der lægger på træets overflade, er en gennemsigtig plet bestemt til at trænge ind i træets overflade.

Før efterbehandling med en gennemsigtig plet, skal dit træ møbler være helt fri for enhver eksisterende belægninger. Du kan have til sand eller bruge en kemisk stripper for at opnå de ønskede betingelser før farvning. Derudover skal træ være helt tør før farvning; eventuel fugt indeholdt i træ kan forhindre pletten pyntelisterne overfladen tilstrækkeligt. En olie-baseret træ plet, der ikke trænge ind, og sidder på træets overflade, vil forblive tacky, tendens til at tiltrække snavs og pollen og kan pletten tøj. Når du anvender olie-baserede pletten, Sørg for, at pletten opsuger ind i skoven. Back-børstning, eller gå tilbage over overfladen af træ til at fjerne eventuelle overskydende pletten, efter 15 minutter er en effektiv måde at undgå overapplying olie-baseret træ pletten.

Gennemsigtig oliebaserede pletter give vandbeskyttelse, samt beskyttelse mod solens skadelige stråler. Husk, at UV-beskyttelse i træ pletten kommer fra pigmenter, så den mørkere farve du vælger, jo længere tid du kan forvente en plet til sidste. Generelt, en gennemsigtig træ pletten vil vare mellem én til tre år før den skal være refinished. Levetiden varierer meget afhængigt af udsættelse for sollys.

Det er også vigtigt at forstå, at når du bruger en gennemsigtig træ pletten, finish kan variere meget afhængigt af sugeevne og farve af træ. Træ er et naturligt substrat, og transparent finish vil afsløre inkonsistens og naturlige deformationer iboende inden for træ. Dette kan skabe et smukt, betagende finish, men hvis du forventer en ensartet finish, det kan være noget af et chok. Gå med en dækkende farve produkt hvis konsistensen er dit mål.

Halvgennemsigtig olie-baseret træ pletten

En halvgennemsigtig træ pletten er svarende til en gennemsigtig plet på mange måder. Den primære forskel mellem to er at pigment partikler i halvgennemsigtig pletter er større og obskure træ korn mønster mere end dem i gennemsigtig pletten. Svarende til en gennemsigtig plet, du skal undgå overapplying halvgennemsigtig træ pletter. Også, vil de mørkere farver har tendens til at vare længere end de lysere.

Du kan forvente en halvgennemsigtig pletten til sidste mellem to og fire år før møblerne skal være refinished.

Ensfarvet plet eller maling

En ensfarvet plet det væsentlige udfører tilsvarende til en traditionel, uigennemsigtig maling. I virkeligheden, før du installerer en ensfarvet træ pletten, anbefales typisk det at du først anvende en primer for at oprette en overflade som ensfarvet pletten vil obligation. Derefter efter grunding, anvende to frakker af ensfarvet plet for at sikre maksimal beskyttelse og en ensartet finish.

En ensfarvet produkt vil helt overskygge træets naturlige korn, men det giver en langvarig og beskyttende finish. Også, hvis du er efterbehandling vejr beskadiget møbler, møbler med en belægning, der ikke kunne fjernes helt eller møbler konstrueret af lavere-grade tømmer, et ensfarvet produkt kan være din bedste valg.

Du kan forvente en solid farve finish til at vare mindst fem år eller længere. Igen, skadelige UV-stråler er nemesis af alle belægninger, så jo mere du er i stand til at holde dine møbler ud af sollys, jo længere tid du kan forvente dine møbler finish at forblive intakt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com