Den bedste foodprocessor til brøddej

December 19

Bagning dit eget hjemmelavede brød er en proces gøres simpelt ved brug af en foodprocessor. Du kan smide i ingredienserne og det vil tage arbejde ud af Brødbagning. Dog da brøddej er en meget tung og klistret mix, kan nogle fødevareproducenter ikke stå op til kulderystelser af det meget længe. Hvis du ved hvilken foodprocessor er godt for dit forbrug, kan du forhindre motoren brænder.

Skål kapacitet

Størrelsen af Foodprocessoren er den første ting du bør se på, når man overvejer at købe en maskine til at bruge til Brødbagning. Størrelser spænder fra syv-cup til 14-cup skåle. Da de fleste opskrifter kræver fem kopper mel plus øvrige ingredienser, er de mindre fødevareproducenter og selv de mellemstore processorer på syv kopper eller derunder udelukket. Der er ikke plads nok til dej til at blive blandet rundt, medmindre du har planer om at gøre mindre partier.

Motor styrke

Når du har bestemt størrelsen på Foodprocessoren du ønsker at få, bør du kigge på størrelsen af motoren. Dette vil fortælle dig hvor stærk den er og hvis det kan håndtere det hårde arbejde med Brødbagning. Den motor størrelse er opført som magt i watts og til større-mellemstore modeller watt vil ligge fra 500 til 1350 watt. Jo større motor, jo stærkere processor. 500-watt motor kan blande dejen, men det varmes hurtigt op og de fleste af de æltning stadig har at blive gennemstegt i hånden.

Omkostninger

Omkostningerne ved Foodprocessoren er altid en faktor som man synes passer til dit formål. Typisk, den større motor, jo højere udgift. Dog kan du måske få en mindre enhed med en mellemstore skål, der har en stærkere motor til at reducere udgift af de største og stærkeste modeller. Brødbagning har virkelig brug for en motor, der starter på 750 Watt.

Kundeservice

Kundeservice er en faktor, de fleste mennesker ikke overveje når du køber en lille hjem apparat. Men tjek hvad slags garanti er opført på produktet. Er normalt der en begrænset garanti for et år, men nogle modeller annoncere en treårig garanti, som har tendens til at betyde, at de forventer deres produkt til at vare så længe uden problemer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com