Den bedste form for græs til fabrik

July 5

Den bedste form for græs til fabrik

Typen græs, der er bedst for din græsplæne afhænger helt klima du bor i, og hvor meget vedligeholdelse er du villig til at give for at holde græsset på Topydelse.

Bermuda græs

Bermuda Græs gror godt i stærkt trafikerede områder. Det skal være på en solrig beliggenhed og tåler tørke.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er bedst til koldt vejr miljøer. Du er usandsynligt, at have mange bare pletter med denne type, da det fylder dem i hurtigt. Du bliver nødt til at klippe oftere på grund af dens vækstrate.

St. Augustine græs

Denne hårde og tykt græs holder ukrudt fra overhaling din værftet. Det er en kraftig, men høj vedligeholdelse græs at kræve vanding, græsslåning og befrugtning med jævne mellemrum.

Bahia græs

Bahia græs er godt for minimal vedligeholdelse behov, fordi det er tætte og grove. Det afværger ud ukrudt og vokser korte, hvilket betyder mindre slåning.

Svingel

Fantastisk til skyggefulde områder, Svingel er en lav vedligeholdelse græs, der er tørke-resistent og tåler lidt af trafik uden skader.

Seashore Paspalum

Seashore paspalum er en all-around meget tolerant type af græs. Det gør godt i salt eller våde betingelser og sandet jord. Det er også tørke-tolerante og kan håndtere trafikken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com