Den bedste form for maling til væg maling

June 14

Ingen enkelt one-fits-all type maling er tilgængelig til brug på vægge. Vifte af maling containere, denne linje hylderne i DIY gemmer på tværs af landet bærer vidnesbyrd om dette. Den bedste form for maling til enhver væg afhænger af væggens placering, hvor sandsynligt det er at få bankede eller markeret, og uanset om du vil have væggen til at reflektere lys eller ej.

Udvendige murværk vægge

Hvis du planlægger at male en udvendig murværk væg, skal du bruge en udvendig murværk maling. En maling mærket for "interiør kun" vil ikke være tilstrækkeligt. Det må betegnes som egnet til enten "udvendig/indvendig" eller "ydre kun." Visse former for maling til udvendigt murværk tilbyder en selvansugende funktion, hvilket betyder, du ikke behøver at anvende frakker af primer før faktisk male væggen, som skærer ned på mængden af tid, der kræves for at fuldføre opgaven. Du vil også ønsker at drage fordel af en periode med tørt vejr. Skære ud behovet for primer betyder malingen længere skal tørre før de første dråber af regn falder på det.

Flad Finish

Indvendige vægge er beklædt med latex maling. Men en række forskellige finish er tilgængelige. En flad finish giver væggene en meget glat udseende. Denne type af finish afspejler ikke lys, gør det et godt valg hvis du maler væggen har nogen mindre overflade defekter, som du vil skjule.

Satin og halvblank

En satin finish giver et meget let glans (glans). Som flade maling, det giver en glat udseende, men dens let glans betyder det mere let vil aftørre ren. En halvblank finish reflekterer lys og er også meget holdbare. Denne maling er et godt valg for vægge, der er tilbøjelige til at kræver rengøring med jævne mellemrum.

Væggene i fugtige områder

Væggene i køkkener og badeværelser nødt ofte til at modstå fugtige forhold forårsaget af damp og madlavning. En halvblank finish er ideelle for disse områder som det kan være nemt visket ren. Men den bedste form for maling er en, der har både en halvblank finish og indeholder kemikalier for at forhindre dannelse af mug og meldug.

Reflekterende lys

En halvblank finish er også den bedste måde at reflektere lys. Denne teknik bruges til at lyse op i værelser, som modtager lille eller ingen direkte sollys i løbet af dagen. Under disse omstændigheder tilføjer brugen af en creme eller neutral maling til lys-reflekterende effekt. Men hvis du planlægger at bruge en halvblank finish i en tung trafikområde af dit hjem, forberede væggen omhyggeligt før maleri det. Semi-gloss tendens til at fremhæve mangler såsom små revner eller ujævne områder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com