Den bedste gødning for Kløver

December 11

Den bedste gødning for Kløver

Kløver er en af de mange værdifulde, kvælstofbindende afgrøder, der har mange formål. Det kan bruges til hø, bunddække eller som en pålidelig dækning afgrøde. Dens gødning behov er variabel afhængig af om det er en ny eller eksisterende stand.

Kvælstof behov

Undtagen når først såning Kløver, er kvælstof ikke et nødvendigt element tilføjes til bælgplanter arter såsom kløver. Når første såning dog tilføjer 20 pounds af kvælstof per hektar af kløver seedet. Efter det andet år, bør være nødvendigt kun fosfater og Kali.

Fosfor og kalium

Når såning en ny Tribune af kløver, bruge en gødning blanding, som vil give 60 pounds af fosfat pr. acre seedede og 40 pounds af kaliumchlorid per hektar. På ældre pletter, skal du bruge en gødning blanding af 0-30-90 til at give Kløver den ernæring, den har brug for.

Andre overvejelser

Kløver kan også brug for svovl, hvis det er plantet i sandjord. Du kan supplere med 50-75 pounds af gips pr acre eller bruge 10 til 20 pounds af elementært svovl pr. hektar. Disse anbefalinger er i mangel af en ordentlig jordbundsanalyser. Når det er muligt, har din jord, testet og udsætte anbefalinger fra en jord lab.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com