Den bedste græs Sod for solen & skygge

September 19

Den bedste græs Sod for solen & skygge

Forskellige faktorer skal overvejes, når du vælger den bedste form for sod. Det vigtigste er om det er en varme eller kolde sæson græs og egnet til dit område. En anden er solen krav til sod. Nogle typer af sod også tage fat bedre end andre. Mange af de mest almindelige græsser vokser godt fra sod, og kan trives i fuld sol og halvskygge.

Zoysia

Zoysia er en fleksibel græs, der er fælles i det sydlige stater og kan også vokse længere mod nord end de fleste andre varme-sæson græsser. Zoysia vil trives i varmt vejr klimaer i skyggefulde områder, men i nord det kræver masser af fuld sol. Ofte etableret fra sod, danner zoysia en tyk, kompakt tørv, der er meget holdbare. Dets dybe rødder trækker vand fra jorden, så den kan tåle perioder med tørke. Den kan tåle høj varme og er hurtig til at overhale andre græsser i det omkringliggende område. Ofte bruges på golfbaner og sportspladser ud over græsplæner, bliver zoysia grønt i foråret hurtigere end de fleste varm-sæson græsser.

Svingel

Svingel er en cool-sæson græs, der trives i områder med en fuld sol, men kan også danne en attraktiv græsplæne, som er delvist overdækket. Generelt resistente sygdomme, Svingel kræver ikke megen pleje efter sin sod er blevet etableret. Det er tørke tolerant og kan modstå høje temperaturer. Det er en fælles græsplæne græs, fordi det har en iøjnefaldende mørk grøn farve, der varer gennem det meste af sommeren i kølige klimaer. I varmt vejr områder, det har en højere skygge tolerance og vil forblive grønne hele året med den korrekte mængde vand. Svingel tilpasser godt til forskellige typer af jordbund. Det er en permanent græs med grove blade og er i stand til at håndtere tunge mund trafik.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en af de mest almindelige græsplæne græsser i landet, ifølge Seedland hjemmesiden. Det anbefales for alle, men de mest sydlige stater. Det kan plantes fra både sod og frø, og trives i områder med fuld sol og halvskygge. Det er en varig græs, der giver en græsplæne en tiltalende dyb grøn farve. Det kan også reparere sig selv ved hurtigt spredes og udfylde nøgne områder. Et andet plus er, at det blander og blander godt med andre græsser, især rug græs. Kentucky bluegrass er blandt de flerårige græsser i længstlevende. På grund af dens lavvandede rodsystemer, kan vanding være påkrævet i perioder med tørke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com