Den bedste græs til at vokse i South Carolina

March 15

Staten South Carolina er delt op i to hårdførhed zoner af US Department of Agriculture og Seedland. Varmt vejr græsser anbefales til de fleste af staten, mens den køligere og bjergrige nordvestlige del af South Carolina falder i en overgangszone. Seedland siger tre græsser der bruges i hele staten.

Bermuda græs

Bermuda græs er en af de mest almindelige græsser i South Carolina. Seedland hjemmeside siger faktisk anses det for den sydlige græs. En varm-sæson græs kendt for sin hårdførhed, Bermuda bruges til golfbaner, atletisk felter, græsplæner og i parker. Det er et godt valg for South Carolina, fordi det kan tilpasse sig forskellige typer af jord, herunder jord med salt og sand i statens kystområder. Den breder sig hurtigt og har dybe rødder, der gjorde det svært at fjerne, når det er etableret. Det kan dyrkes fra både seed og sod. Dets dybe rødder trækker vand fra jorden, hvilket betyder, det er også tørke resistente. Det har en mørk grøn farve, der sørger for en iøjnefaldende græsplæne. Det spreder sig af jordstængler og stolons, og er god til at udfylde nøgne områder eller pletter.

Centipede græs

Tusindben er ofte bruges på græsplæner i de sydlige stater, herunder South Carolina. Ud over at have en attraktiv grøn farve, har det den fordel ikke kræver meget i vejen for vedligeholdelse som gødning og vand. Den kan trives i forskellige former for jordbund, herunder dem, der findes langs Atlanterhavet. Ifølge amerikanske græsplæner er det ikke modtagelige for insekter. Etableret fra enten kviste eller frø, foretrækker centipede græs områder med fuld sol, men det vil også gøre godt i delvis skygge. Det vokser bedst i områder med varme temperaturer og vintre, der er mild uden at fryse betingelser. En hård frost kan ofte dræbe sine blade, men det vil normalt hoppe tilbage når temperaturen stiger. Fordi den har en tyk tørv, hvis tendens til at kvæle ud ukrudt i en græsplæne. Det også spredes hurtigt og overhaler andre typer af græsser i tid.

Zoysia græs

Zoysia er en varm-sæson græs, der gør godt i i dårlig jord, ifølge grønne andel fakta ark. Det trives i høj varme, men er også mere resistente over for kulde end de fleste af de andre varme-sæson græsser. Dette gør det et godt valg til de nordvestlige dele af South Carolina, hvor temperaturer tendens til at være lavere end i sydøst. Det er også et godt valg for den salte og sandede jord i nærheden af South Carolinas kyst. Zoysia kan tåle både fuld sjov og halvskygge. Dets dybe rødder gør det tørkeresistente fordi de absorberer vand fra under jordoverfladen. Det spreder sig med jordstængler og stolons. Ofte plantet fra sod eller stik, det er holdbart og danner en tyk tørv. Aggie havebrug hjemmeside siger det er tænder brune efter den første hårde frost, men er også blandt første i varmt vejr græs til at blive grøn i foråret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com