Den bedste græs til skyggefulde områder i Florida

August 13

Den bedste græs til skyggefulde områder i Florida

Florida græsplæner kræver varm-sæson græs, der vokser bedst i tropiske eller subtropiske klima. For en lyssky Florida lawn, vælge skyggen-tolerant græsser velegnet til den sydlige del af USA

St. Augustine græs

St. Augustine græs kræver god fugt og semi-frugtbar jord. Når korrekt vedligeholdt, dette tyk-bladet, vil grove græs producere en tyk, mørk grøn græsplæne. Denne græs kan tilpasse sig godt til høj-temperatur områder, som Florida, og er den mest skygge-tolerant over for de varme sæson græsser. St. Augustine græs er tilgængelige i en række sorter, herunder Sevilla, som har de fineste tekstur af forskellige typer, Floratam, Floratine, Jade, Floralawn, fælles og Raleigh.

Zoysia græs

Zoysia græs vokser godt i subtropiske områder, som Florida, og har en bøde til medium tekstur. Den lavt voksende, flerårig græs føles ruhåret, hvis du går på det med din bare fødder. Det tilpasser godt til jordbund, surt eller basisk. Når der oprettet det fortrænger ud ukrudt, og er modstandsdygtig over for sygdom, insekter og tørke. Zoysia græs bærer godt og bruges ofte på baseball felter, i parker og på golfbaner. I Florida har græsset en god tolerance i skyggefulde områder. Zoysia græs vokser langsommere end andre græsser og det behøver ikke så meget vedligeholdelse.

Centipede græs

Centipede græs er en af de mest populære græsser i det sydlige USA Græs, som er langsomt voksende, har stilke, der vokser opad, får det til at ligne et tusindben. Denne let-vedligeholdelse græs er typisk medium grøn i farven, vokser ensartet og er godt i skyggen, især i områder, hvor træerne har høj lemmer. Den hårdføre, flerårig græs kan plantes i sure eller sandede jorder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com