Den bedste græsfrø til en lyssky Yard

November 15

Den bedste græsfrø til en lyssky Yard

Etablering af græs græs under et stort træ eller baldakin er vanskeligere end i solrige områder, men der er skygge-tolerant græs arter. Køb ren græsfrø af en skygge-tolerante arter eller en græsfrø mix specialiserede for skyggefulde områder. De frø du vælger afhænger af, hvis du bor i en cool (nordlige USA) eller varm regionen (det sydlige USA). Da græsset i en lyssky værftet modtager mindre sol, ikke klippe turf under en højde af 3 inches, således at græsset vinger kan absorbere nok sollys for fotosyntese.

Rød Svingel

Rød Svingel er en cool-sæson, skygge-tolerant græs, der er let vedligeholde da det kræver lidt vand eller gødning. Da det kan trives i lav-kvælstof betingelser, er det ofte succesfulde på outcompeting ukrudt. Vælg en Krybende lang snarere end en flok græs eller tygge Rød Svingel kultivar; førstnævnte er mere velegnet til bunddække. Rød Svingel er hardy fra USDA zoner 1-7, selv om det kan gøre godt i varmere regioner, hvis plantet i lyssky og tørre forhold. Rød Svingel vinger er tynd og har en royal-grøn farve. Rød Svingel er ofte plantet med Kentucky bluegrass, en anden cool-sæson arter, der er tolerant over for delvis skygge.

Velour Bentgrass

Snigende bentgrasses bruges normalt til golfbaner og velplejede parker på grund af deres æstetiske appel, men mange arter kræver høj vedligeholdelse. Velour bentgrass, men er en sort, der faktisk fejler hvor over vedligeholdes. Det vokser bedst i nordlige kystområder af amerikanske fløjl bentgrass former et tæt, grønt dække og har en blød konsistens, selv om græsset kan blive påvirket, hvis trampet på alt for ofte. Det er tolerante over for skygge, skadedyr og sygdomme. Det kræver kvælstof befrugtning men ikke så meget i forhold til andre bentgrass kultivarer. Hvis du bor i et tørt område, skal du muligvis vand din fløjl bentgrass værftet ofte.

St. Augustine græs

St. Augustine græs er en varme-sæson græs, der lykkes i lyssky miljøer. Det danner en tæt turf dækning og kan outcompete ukrudt. St. Augustine er en moderat tolerance til mund trafik. Det er mere egnet til en hjem værftet, versus en sportsplads. St. Augustine græs vinger er brede, medium-grøn farve med spidse tips. Det er tørke-tolerante, men kræver vedligeholdelse i form af beluftning, dethatching og kvælstof befrugtning.

Zoysia græs

Zoysia græs er en varme-sæson græs med en moderat til høj skygge tolerance. Det er sommetider dyrket i nordlige områder så godt, men gør ikke godt i skyggen i disse køligere miljøer. Zoysia græs er langsommere til at vokse i forhold til andre græsser, men kræver lidt vedligeholdelse engang etableret. Det er også vand-effektiv og tørke - og skadedyrsbekæmpelse resistente. Vingerne er mørke-grøn og har en Hvas tekstur. Dethatch en zoysia værftet en gang om året.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com