Den bedste græsfrø til Plant i fuld sol værfter

September 1

En af de vigtigste overvejelser, når du vælger en bred vifte af græs til en græsplæne er dens sollys krav. Selv om størstedelen af græs vil tolerere mindst nogle skygge, vokse nogle af dem helt sikkert bedre, når de udsættes for fulde beløb af sol. Disse omfatter græsser af både varme og kolde sæson sort, hvilket gør det muligt at finde den rigtige slags græs uanset hvor du bor i landet.

Flerårig rug græs

Flerårig rug græs er en kold-sæson græs, der trives i en græsplæne, der modtager en fuld sol. En af de hurtigere voksende græs, der kan spire i mindre end to uger, flerårig rug græs har en fin konsistens og nuancer af grøn, der giver en attraktiv græsplæne. Det er også bruges til at give en grøn farve på en græsplæne, når den eksisterende varmt vejr græs går dvale om vinteren. Den flerårige rug græs så dør i den efterfølgende sommervarmen. Flerårig rug græs er holdbare med evnen til at håndtere masser af mund trafik. Det giver en hurtig groundcover og er godt for områder med skråninger og bakker.

Bermuda

Bermuda er et varmt vejr græs, der trives i fuld sol og høj varme. Det gør ikke godt i områder med skygge. Let etableret fra frø, er Bermuda græs tørkeresistente, fordi dets dybe rødder trækker vand fra under jordoverfladen. Det er også meget slidstærkt, resulterer det bliver brugt i udstrakt grad på sportspladser, græsplæner og golfbaner i de sydlige stater. I varmt vejr dele af landet, er det stadig grønne hele året. Bermuda er en aggressiv græs og vil overhale andre græsser i området. Dets dybe rødder gør det også vanskeligt at fjerne, når det er etableret. Den amerikanske græsplæner hjemmeside beskriver det som en af det sydlige favorit græsser.

Tusindben

Selvom tusindben har evnen til at tåle nogle skygge, det foretrækker og trives i græsplæner, der får fuld sol. Tusindben er et varmt vejr græs ofte fundet i kystnære områder i de sydlige stater på grund af dens evne til at klare sig godt i jord, der indeholder sand og og har masser af dræning. Det har en mørk grøn farve, der sørger for en attraktiv græsplæne. Et andet plus er, at tusindben ikke kræver meget i vejen for vedligeholdelse, herunder anvendelse af gødning eller hyppig vanding. Tusindben trives i høj varme. Dens tykke turf gør det holdbart og god til kvælning ud ukrudt. Denne græs også spredes til andre dele af plænen hurtigt.

Snigende Bentgrass

Snigende bentgrass er en anden cool-sæson græs, der vil leve i delvis skygge områder, men vokser meget bedre under fuld sol. Selv om det findes ofte på putting greens af golf kurser og græs tennisbaner, er det også bruges som en græsplæne græs. Det gør godt i kølige og fugtige områder. Snigende bentgrass også tåler lave temperaturer, selv om det vil miste sin lyse grønne farve i efteråret. Denne græs har en fin konsistens og spreder sig ved stolons. Det skal være i områder med fugt på grund af dens lavvandede rødder. Snigende bentgrass kræver en masse vedligeholdelse. Det har brug for hyppig græsslåning, vanding, beluftning og dethatching. En græsplæne med krybende bentgrass at se sit bedste, kræver det også masser af gødning.

Zoysia

Ligesom mange varmt vejr græsser tåler zoysia mindst nogle skygge. På side trives den bedst når det er i en gård, der modtager fuld sol. Zoysia er mere koldt, næppe end de fleste varm-sæson græsser, men også kan håndtere de høje temperaturer i syd. I køligere områder er det en af første af varmt vejr græs til at blive grøn efter at tage på en halm brun farve i sin tilstand af vækstdvale i vintermånederne. Zoysia er aggressive. Det spoler ud ukrudt og overhaler andre græsser i det omkringliggende område. Det er slidstærkt med evnen til at håndtere masser af mund trafik. Det faktum, at det vokser langsomt betyder, at det ikke kræver en masse slåning.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en af de mindste skygge tolerante over for de kolde-sæson græsser og er et godt valg for en græsplæne, der modtager fuld sol. Dens mørk grøn farve og frodige tekstur gør det en meget attraktiv græsplæne græs. Ofte anvendes i blandinger med andre græsser--især flerårig rug græs--overlever det ekstreme kolde eller varme forhold ved at gå hvilende. Selv om det vokser bedst under en fuld sol, gør det ikke så godt i områder, der har høje temperaturer eller er udsat for tørke. Kentucky bluegrass kan oprettes fra både seed og sod. Det har en moderat tolerance for tung trafik.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com