Den bedste græsplæne Bug Killer

September 20

Det kan komme som en overraskelse for nogle husejere, skadedyrsbekæmpelse er lige så vigtig en opgave, når de vokser en sund græsplæne, da det er når de vokser alle andre slags plante. Græsplæne skadedyr kan true sundhed og æstetiske af din plæne ved påføre omfattende skader, hvis ordentlig kontrolmetoder ikke udøves for at fjerne de ødelæggende skadedyr. Et pesticid kan være et frygtindgydende våben i kampen mod plænen skadedyr, og forstå forskelle mellem typer af pesticider, der anvendes til græsplæner er vigtigt at vide, hvilke pesticider er bedst til dine behov.

Identifikation af arter

Når du vælger et pesticid til enhver omstændighed, er den første overvejelse at gøre, hvilke arter af skadedyr infesting din plæne. Nogle fælles græsplæne skadedyr omfatter armyworms, cutworms, billbugs, sort plænegræs ataenius, fyrig skipper, græsplæne møl, sod webworms, sydlige chinch bug og hvide larver. Afhængigt af dit geografiske område, kan andre skadedyr være mere udbredt end disse. Den mest effektive pesticider til græsplæner er en, der er målrettet specifikt mod arter af insekter, der angriber du plænen for at undgå at skade andre ikke-skadedyr insekter, der opstår i din plæne.

Græs Tolerance

Når du har identificeret de arter, som du skal målrette med din pesticid kemiske, er det næste skridt at vælge et pesticid, der ikke vil gøre nogen skade på din græsplæne græs. Toksiske reaktioner af planter til pesticider, der ikke er godkendt til brug på disse planter kan medføre alvorligere skader på planterne end insekterne, selv, så tjek mærkning af de pesticider, som du overvejer at købe, ikke kun at sikre, at det er godkendt til brug mod de specifikke arter, der angriber din græsplæne, men også for at sikre, at det er sikker til brug på arter af græs du vokse i din plæne.

Pesticidet kemikalier

Disse to overvejelser bør give dig en idé om den ideelle pesticid kemiske til at styre din græsplæne pest problem, men der er stadig nogle generelle retningslinjer, der kan støtte dig endnu mere i pesticid beslutninger. Insekticid kemikalier azadirachtin, pyrethrum (pyrethriner) og imidacloprid har vist sig at være sikker på en bred vifte af græsser almindeligt dyrket af boligejere (selvom hver er kun effektiv til at målrette specifikke skadedyr arter). University of California plantebeskyttelse program advarer mod brugen af diazinon på græsplæner, da dette kemikalie menes at være en kilde til vandforurening. Også undgå brug af carbaryl og pyrethroider når det er muligt, da disse er "bredt spektrum" pesticider, der ofte dræber andre gavnlige græsplæne insekter.

Pesticid Type

En sidste overvejelse når du udformer en pest control program for din plæne er hvilken type af pesticider til at bruge. Nogle pesticider som hvilende olie anvendes på græsplæner i en forebyggende kapacitet når plænen er hvilende, normalt beregnet til at dræbe larve og nymfe insekter, mens de er stadig inaktiv. Andre pesticider er "rescue behandlinger" anvendes til græsplæner, når et aktivt angreb er blevet opdaget. Du kan også vælge en organisk pesticid kemiske som gartneri olie, neem olie eller insekticid sæbe i stedet for de syntetiske kemiske forbindelser, der er anført ovenfor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com