Den bedste herbicid til almindelige Farm brug

June 28

Den bedste herbicid til almindelige Farm brug

Der er ikke en bedste herbicider for at dræbe ukrudt omkring en gård. Den bedste herbicid til en specifik anvendelse er en, der udretter opgaven mest effektivt. Forskellige herbicider er mere effektiv end andre i specifikke parametre.

Typer

Typer af herbicider omfatter pre emergent herbicider og post emergent herbicider. Post emergent herbicider kan være bredt spektrum eller snævre spektrum, samt kontakt eller systemisk.

Tidsramme

Pre emergent herbicider anvendes for at forhindre planter fra spiring. Én ansøgning i en gård er at anvende herbicidet på et felt af etablerede afgrøder for at forhindre ukrudt frø fra spiring.

Betydning

Systemisk herbicider er trukket ind i en plante til at dræbe planten ned til rødderne. De er mest effektiv i foråret og sommeren, når planten vokser. Kontakt herbicider vil dræbe en plante, men vil ikke dræbe rødderne.

Funktioner

Bredspektrede herbicider dræbe alle voksende planter, mens smal-spektret herbicider dræbe specifikke planter mens andre alene. Smal-spektret herbicider bliver sprøjtet på en Mark med afgrøder til kill ukrudt, men Efterlad afgrøder uskadt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com