Den bedste jern fjernelse Conditioner til godt vand

December 24

Det er naturligt for godt vand indeholder jern, som denne metal er ofte er til stede i jord og klipper. Regnvand bevæger sig gennem denne jern-rige materiale før indsamling i brønden, hvor det yderligere kan absorbere jern fra malmen i godt væggene. Hvis indholdet af jern i vandet er over 0,3 dele pr. million, it er ikke godt og det har at være effektivt fjernet. Der er mange vandfiltrering systemer tilgængelige, og hver påstand om at være den bedste jern fjernelse conditioner til godt vand.

Inspicere vandet

For at finde ud af den bedste jern fjernelse conditioner til en særlig godt, er det vigtigt at først vide form af jern, der er til stede. Der er to typer af jern rige vand, og hver kræver en anderledes form for filtrering. Tilstedeværelsen af jern i den godt vand kan være i formen jernholdige, som er helt opløst, og kan ikke ses eller i formen jern, hvor det kan ses, når det udfældes. Analysere vandet og at identificere typen jern problem vil hjælpe med at bestemme den passende metode til konditionering vandforsyningen.

Fjernelse af jern jern

Når vandforsyningen er forurenet med jern i formen jernholdige, hvor jern er helt opløst og kan ikke ses, en skyllemiddel har skal bruges til at fjerne jern. I denne proces, er vandet filtreret gennem en afkalker, som filtrerer vandet med salt til at fjerne alle tungmetaller. Denne proces af conditioning vandet for jern fjernelse kaldes en Ion Exchange.

Når vandet pumpes ud af brønden passerer den gennem en højtryks tank, således at ingen luft kommer i kontakt med vandet. Efter at den passerer gennem rum at have en ion varmeveksler og et lag af kationbytter harpiks til at fange den ioniserede jern, der falder fra vandet. Denne metode af vand conditioning vil fjerne selv mikroskopiske specs af jern fra vandet.

Fjernelse af jern jern

Hvis vandet har en jern form af jern, virker en ion varmeveksler ikke fordi jern ikke er opløst. Jern jern bliver mere let tilstoppe filtre, hvilket betyder, at det kræver særlig behandling til at nedbryde jern indskud i vandet. For at fjerne formen jern jern, nødt du til at hæve pH-niveau i vandet, da dette vil gøre jern bundfald lettere. For at gøre dette, indføre en alkali til vandet og bruge en luftning metode under pres. Vandet er derefter filtreres ved hjælp af mangan zeolit, en oxiderende filter, som hjælper i forbindelse med nedbør.

Overveje professionel hjælp

Omfattende tilfælde af jern forurening kan være mere end den gennemsnitlige boligejer er parat til at beskæftige sig med på egen hånd. Forskellige processer og filtre er nu tilgængelige fra forskellige firmaer, og de gør en effektiv job jern fjernelse. Disse selskaber også give en analyse af vandet og vil foreslå den bedste jern fjernelse conditioner til godt vand. I ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt at konsultere en professionel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com