Den bedste jord blanding til potteplanter

August 21

Den bedste jord blanding til potteplanter

En kvalitet pottemuld er den vigtigste komponent til vellykket container havearbejde. Uanset om du vælger at gøre din egen eller Køb et kommercielt produkt, altid bruge nye pottemuld når plantning eller transplantere en ny container. Gamle pottemuld vil være forarmet af næringsstoffer og kan indeholde sygdomme eller skadedyr tilovers fra sidste plantning. Den bedste pottemuld vil være let, næringsrige og i stand til at bevare fugten.

Kompost

Kvalitet pottemuld begynder med kompost, det færdige produkt fra nedbrudt organisk materiale. Kommercielle kompost er tilgængelig på de fleste full-service havecentre og stormagasinet havecentre i vækstsæsonen, men du kan lave din egen kompost med lidt tid og et sted at samle og helbrede ingredienser--carbon spørgsmål såsom tørrede blade, kviste, te og kaffe kværner, sammen med kvælstof sag, grøn plante, veggie og frugt scraps, æggeskaller og græs udklip. Slutproduktet er et par måneder til at nedbryde, kompost, en næringsrig, jord-lignende materiale. En selv-blandet kompost fremstillet af både kulstof og kvælstof-baserede materialer bør give en passende mængde næringsstoffer for vækstsæsonen, men nogle blandinger vil også tilbyde en langsom frigivelse gødning til blandingen.

Sphagnum mos

Sphagnum mos eller sphagnum er en tørret materiale lavet fra planter høstet fra mosen områder. Begge typer af moss bidrage til at bevare en let konsistens, der er god dræning og langsom til at bryde. Sphagnum og tørv mos er både lettilgængelige kommercielt og også bruges til at forbedre dræning i hårde have jord.

Perlite/vermiculit

Perlite og vermiculit er to mineraler, der anvendes i pottemuld, enten sammen eller flæng, til at bidrage til at bevare fugt. Set i kommercielle pottemuld som hvide granulat, disse mineraler også holde jorden beluftet og forhindre clumping.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com