Den bedste kontakt papir til køkkenskabe

November 7

Den bedste kontakt papir til køkkenskabe

Gamle eller beskadigede køkkenskabe kan genoprettes gennem maleri over den eksisterende finish eller stripping dem af den originale maling eller lak og starter fra bunden. Indarbejde dekorative kontakt papir i renoveringer forbedrer indretningen af køkkenet. Nogle hjem dekoratører også bruge kontakt papir til linje interiøret hylderne i køkkenskabe. Visse stilarter virker bedst for udvendig og indvendig kabinet behandlinger.

Bedste kontakt papir til kabinet overflader

For de bedste resultater, Vælg kontakt papir til kabinet overflader, der supplerer typografien maling og køkken og bruge den til at dække nogle af de flade overflader af kabinetter døre, beklædninger eller grænsen hvor kabinet toppen mødes i loftet. Dække et par områder ad gangen og absorbere de visuelle effekter af papiret for en dag eller to før du tilføjer mere, da det er nemt at overdrive den kontakt papir og ødelægge stemningen i rummet. Den bedste form til at dække kabinet overflader er mærket vaskbar. For de bedste resultater, skal du vælge en tynd kontakt papir med maksimal fleksibilitet til stramt overholde trims og blomstrer almindeligt forekommende på køkkenskab døre og skuffe beklædninger.

Bedste kabinet foring kontakt papir

Du kan bedst forhindre ridser kabinet hylder og beskytte dem mod fugtig retter eller spildt pantry elementer, linje dem med vaskbart kontakt papir, der er tykkere end den type anvendes til kabinet overflader. Det er bedst at vælge farver eller mønstre, der harmoniserer med de udvendige kabinet farver. Den bedste kabinet foring kontakt papir har ikke-stick overflader til at afskrække skred af glas og porcelæn. Hvis skadedyr er et køkken problem, er den bedste kontakt papir at bruge uparfumeret, ikke-giftige fejl repellent kontakt papir, der holder skabene gratis kakerlakker, myrer, snudebiller og andre fælles køkken skadedyr. Kontakt foring papir kan anvendes til malede eller ufærdige træhylder eller direkte på toppen af spånplade eller Fiberplade.

Mønstre vs legemer

Kontakt papir er tilgængelig i en bred vifte af mønstre spænder fra fed geometriske motiver til sarte blomster designs. Solid kontakt papir farver spænder fra hvid til lyse, primære nuancer samt rustfrit stål og kobber finish. Den bedste kontakt papir valg er en farve eller stil, der matcher stilen i dit køkken.

Vedligeholdelse og fjernelse

Den bedste kontakt papir til køkkenskab overflader og foring har en selvklæbende bagside, der holder papiret på plads men kan stadig være fjernet og erstattet, når det er slidt eller du ønsker at nyistandsætte din frysere. For kabinetter, der er tungt anvendte, er den bedste kontakt papir til at bruge typen med ekstra slidstærke belægninger, der kunne modstå gentagen vask.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com