Den bedste Lawn sprinklere

October 19

Den bedste Lawn sprinklere

Før du vælger en græsplæne sprinkler hoved udforske dine muligheder og vælge den ene er bedst egnet til din særlige græsplæne. Nogle græsplæner er nedtonet og befolket af trærødder og befængt med mos, mens andre er i fuld sol og kæmpe med tørkeproblemer, og vand restriktioner. Heldigvis er der mange sprinkler hoved indstillinger tilgængelige for din hele græsplænen eller for en urolige del.

Fast sprinklere

Fast sprinklerhoveder forbliver i en enkelt holdning. De kan rotere, men samlet set de følge den samme spraymønster. Denne type af sprinkler hoved bruges bedst på store, niveau græsplæner. De kan være overjordiske eller pop-up. Pop-up-fast sprinklerhoveder er ofte indstillet til automatiske timere og dukke op fra jorden, spray inden for et angivet beløb af tid og derefter nedsænkes.

Virkningen sprinklere

Kendetegnet ved deres klikkende lyd, frigive indvirkning sprinklere en kraftig vandstråle på tidsbestemte intervaller. Da vandet er frigivet tæt på jordoverfladen er disse sprinklere velegnet til blæsende områder.

Pulserende sprinklere

Fastgjort til pigge, er pulserende sprinklere lavtliggende og langsom-vanding sprinklere, der kan flyttes fra et område af plænen til en anden. Sprinklerne har en cirkulær spray der dækker områder op til 90 fødder. Disse sprinklere er bedst bruges på lerjord eller nye græsplæner, der kræver en stabil, langsom vandforsyning. Strømmen kan justeres.

Roterende sprinklere

Roterende sprinklere er et økonomisk alternativ til i jorden sprinkleranlæg. De kan også bruges til at supplere i jorden sprinklere i løbet af tørke. Roterende sprinklere er knyttet til en haveslange og flyttet fra én placering til en anden. Nogle sprinklere har en sledlike base eller hjul til at lette transport. Deres rækkevidde varierer fra 70 til 80 fod i diameter. Lavtliggende og rolig, disse sprinklere er velegnet til græsplæner har behov for hurtig fugt eller tørke-udsatte områder inden for en større græsplæne. Der findes også stille rotoren sprinklere.

Oscillerende sprinklere

Oscillerende sprinklere er endnu en anden økonomisk alternativ til fast hoved sprinklere og andre sprinkleranlæg. Disse overjordiske systemer omfatter en sprinkler hoved fastgjort til en haveslange. Velkendte for deres sommer rekreative attributter (børn køre gennem dem) samt for deres græsplæne kunstvanding egenskaber, oscillerende sprinklere tillade en overhead flow, der kan justeres for hastighed samt flow sats. De anvendes bedst på firkantet græsplæner og nogle kan være fastgjort til automatiske timere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com