Den bedste måde at behandle landskab insekter

November 11

Den bedste måde at behandle landskab insekter

En lang række insekter findes på prydplanter, blomster og buske i gården eller haven. Mens mange skadedyr skader planter, er nogle faktisk nyttige insekter, som holde skadelige skadedyr under kontrol. Undersøge dine planter på en regelmæssig basis er en vigtig del af insekt kontrol. Nogle insekter kræver øjeblikkelig behandling med insekticider, mens andre let kan kontrolleres uden brug af kemikalier.

Typer

Sutte skadedyr er almindelige i de fleste landskaber. Spider mider, whiteflies, thrips, mealybugs, bladlus og skalaer er i denne kategori af skadedyr. Disse insekter skade plante blade ved at suge ud plante saft fra bladene af angrebne planter. Løv-fodring insekter, biller og larver, er også almindelige skadedyr i prydplanter, der skader planter af chewing blade eller blomster. Leafminers er typisk larver af møl, der skærer ud plante blade, opretter tunneler i blade overflader.

Diagnose

Undersøge dine planter regelmæssigt for tegn på insekt skadedyrsangreb. University of Florida, IFAS udvidelse anbefaler at hjem gartnere undersøge deres planter en gang om ugen i løbet af foråret, sommer og falder. Søge efter skadedyr på undersiden af plante blade, som er hvor sutter skadedyr normalt samles. Da nogle insekter er lille, kan du bruge en lup til at undersøge dine planter. Trykke grene og blomster over et hvidt ark papir ofte afslører insekt skadedyrsangreb, såsom thrips eller spider mider, som kan ses når insekterne falder ind på papiret.

Ikke-kemisk bekæmpelse

Vandbehandling er en glimrende ikke-kemisk bekæmpelse metode, der kan reducere bladlus og spider mider. Spray din angrebne landskab planter med en livlig strøm af vand to eller tre gange hver uge. Vandspray vil banke insekter off plante blade og holde dem under kontrol. Hvis kun få insekter er synlige på dine planter, kan du fjerne dem med et stykke vat dyppet i sprit.

Kemisk kontrol

Kontakt insekticider er ofte den bedste måde at reducere insekter på dine planter. Gartneri olier og sæber, insektbekæmpelsesmidler er to typer af insekticider, der dræber insekter på kontakt. Disse produkter betragtes som bløde insekticider og er ofte mindre skadelige for planter end stærkere kemiske behandlinger. Hvis insekter er persistente eller der er store skadedyrsangreb, kan en stærkere insekticid, såsom malathion eller diazinon, være nødvendig. Følg altid anvisningerne på etiketten for det bedste resultat. Test produkt på en lille del af anlægget før du anvender det over det hele for at bestemme plantens tolerance over for produktet. Gentag anvendelser af insekticid, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com