Den bedste måde at bruge elektriske varmeovne til at opvarme en Trailer

September 4

Er du klar til at udforske den fantastiske udendørs i din rejse trailer, men du skal købe en elektrisk varmelegeme for at holde traileren varm og du er usikker på, som varmer bedst passer til dine behov.

At vælge den rigtige radiator vil afhænge af om personlig præference, hvordan din krop reagerer på forskellige varmekilder og hvilken type budget, du har til at arbejde med.

Sikkerhedsforanstaltninger

En sikker transportabel elektrisk varmelegeme bør have en sikkerhed cut-off, og strømkabler bør ikke være i områder, hvor folk er til fods. Røgalarmer og kulilte detektorer skal have arbejde batterier, og du skal have en ildslukker, der er klar til brug i tilfælde af brand.

Bekræfte med fabrikanten at du køber den rigtige størrelse el-radiator for typen af rejse trailer, som du har. Elektriske varmeapparater udluftningsanordning brændbare gasser som kulilte, vand dampe og nitrogendioxid i luften, så åbner vinduer til ventilation.

Når du er klar til at gå i seng, slukke din elektrisk vandvarmer og andre elektriske apparater.

Fordele ved elektriske varmeapparater

De mest almindeligt brugte el-radiator i en rejse trailer kaldes en "kube varmer" på grund af dens kompakt størrelse.

Du kan flytte elektriske varmeovne til at sigte varme, hvor du har brug for det, men hvis du har tendens til at vandre rundt trailer, du bliver nødt til at gå tilbage til det område, hvor varmen er rettet til at varme op. Hvis du blot ønsker at varme op kort, bør "cube varmer" være perfekt til dine behov.

Elektrisk transportable varmeapparater er meget effektiv og miljøvenlig, da de skaber ingen skadelige biprodukter.

Nogle trailer parker ikke opkræve betaling for el, så du ikke betaler ekstra for at køre din el-radiator. Men hvis din el måles på dit websted, og du betaler ved dagen, elektricitet omkostninger kan ophobes.

Ulemper ved elektriske varmeapparater

Hvis du har en meget gammel eller billig vandvarmer, kan det ikke have sikkerhedsfunktioner såsom en automatisk slukning når ovnen er tippet over, så varmeren skal sættes i et område, hvor folk der ikke hele tiden kommer og går.

Meget kompakt cube varmeapparater stole på en høj hastighed, støjende fan til at flytte luft nok forbi varmelegemet. Fjernsyn skal være skruet op eller samtaler flyttet udenfor Hvis ventilatoren er for støjende.

Fordele ved konvektion ovne

Elektrisk konvektion ovne har ikke altid fans, og da konvektion ovne er designet til at varme i længere tid, en elektrisk konvektion radiator med en fan vil sprede opvarmet luft bedre.

Visse mærker af konvektion ovne har timere, elektroniske termostater, fjernbetjening og vippe afbrydere, i tilfælde af ovnen er slået.

Konvektion ovne holde rummet varm uden at flytte varmeren til forskellige steder

Ulemper ved konvektion ovne

Konvektion ovne kan være for stort for din rejse trailer og tage op værdifuld gulvplads, og på visse modeller fans kan være støjende nok til at afbryde en samtale eller et tv-program.

Fordelene ved en varmepumpe

En varme pumpe koster mindre at drive, som en varmepumpe kan levere to til fire gange så meget varme pr. enhed af elektricitet, i forhold til kuben varmeren eller konvektion radiator. Et aftræk enhed leverer selv varme over hele rejse trailer.

Ulemper ved en varmepumpe

Din indledende udgifter til køb af varmepumpe vil være meget højere end at købe enten en terning varmeren eller konvektion radiator, men du får nogle af der koster i elbesparelser.

Hvis udvendige temperaturer dukkert mod frysning, varmepumpen ofte vil tænde og slukke, og når temperaturen falder under 35 grader, varmepumpen må ikke arbejde på alle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com