Den bedste måde at bruge hele huset Fan

February 15

En hele huset fan er en stor fan, der monteres i loftet, som regel i en entre fælles for flere værelser. Ventilatoren kan reducere køling omkostninger og bringe frisk luft ind i dit hus hurtigt ved hjælp af lidt energi. Ved at lade et par vinduer eller døre åbne, ventilatoren trækker i frisk luft udefra ind på loftet, at skabe en svalende brise i hele huset, og så skubber luften gennem loftet ventilationskanaler, udluftning ud hot loftsrum luften.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af din home, og vælg en house fan med den korrekte optagelser kapacitet ifølge ventilatorens producent. De fleste fans også omfatte en CFM (kubikfod per minut) rating, og jo mere CFM nummer, den mere luft ventilatoren kan flytte.

•Find det bedste sted for din fan, generelt en entre fælles for flere værelser nær vinduer eller døre med skærme. Screenede vinduer eller døre er nødvendige for tegning i frisk luft uden også at bringe i snavs, snavs og fejl. Undgå at placere din fan bag en dør.

•Åbn bare vinduer og døre af de rum, du er i. Færre åbne vinduer resulterer i en stærkere vind fra din house fan, der gør rummet føle køligere. Flytte luften i ubesatte rum gør ikke resten af huset føles køligere.

•Undlad at bruge blæseren på fugtige dage. Da effektiviteten af ventilatoren er direkte relateret til relativ luftfugtighed, virker blæseren bedst på dage med lavere luftfugtighed.

Ventilationsspalteåbningerne rense Turbineblade, motor og skærme. Støv oprustning kan føre til overophedning af fan's bevægelige dele, og kan tilføje til indendørs luftforurening, forværre allergier. Sørg for at slukke for strømforsyningen til fan før rengøring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com