Den bedste måde at bruge Rit farvestof på et område tæppe

November 9

Rit farvestof er et stof farvestof, som du kan bruge på en række varer, herunder tøj, sengetøj, slipcovers og tæpper. Farvestoffet kommer i en flydende eller pulver form. Den nemmeste måde at farve et element størrelsen af et område tæppe er at bruge vaskemaskinen. Tromlen fungerer som en indbygget farvestof bad og selv vil udføre den første skyl for dig.

Instruktioner

•Drej på din vaskemaskine til et varmt vand cyklus. Vent indtil tromlen fyldes med vand nok til helt dække området tæpper, så slukke maskinen.

•Fyld en skål med 2 kopper varmt vand og rør i tre pakker af Rit farvestof i dit farvevalg, eller 1 1/2 flasker af den flydende farvestof. Fortsæt omrøring indtil blandingen er indarbejdet eller pulveret er opløst. Hæld det i vaskemaskinen.

•Våd dit område tæppe fuldstændigt i varmt vand. Sætte den våde tæppe i vaskemaskinen. Indstille maskinen til en udvidet cyklus, der varer mindst 30 minutter. Hvis din skive ikke har en udvidet cyklus, slukke maskinen lige før skylles cyklus og nulstille den til et andet varmt vand cyklus.

•Køre den koldt vand skylles cyklus i vaskemaskine, fjern derefter tæppet. Lå tæppe i badekarret eller vasken og løbe koldt vand over det, indtil vandet løber klar. Hvis du farvet tæppe en mørk skygge, drys 1/2 kop vaskemidler over tæppet og køre varmt vand over det som du forsigtigt krat tæppet med dine hænder. Derefter skylles den med koldt vand, indtil vandet er klart.

•Lay tæppe på en flad overflade til luft tørre. Når forreste er tør, vend det, så bagsiden kan tørre helt.

Tips & advarsler

  • Hvis farvestoffet pletter din vaskemaskine, køre en varmt vand cyklus. Tilføje 1 cup med blegemiddel og en skovl af almindelige vaskemidler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com