Den bedste måde at fjerne ukrudt fra plænen

June 2

En frodig grøn plæne mister noget af sin appel, når det er fyldt med ukrudt. Der er mere end én måde at eliminere disse gener, men den bedste metode er ikke den nemmeste.

Metoder

Herbicider anvendes til at dræbe græsplæne ukrudt. Hvad er kendt som en "ukrudt og foder" blanding indeholder gødning til græsset under frigivelse af selektiv herbicider for at dræbe ukrudt. Metoden herbicid af ukrudt fjernelse er ikke altid den bedste metode for miljøet. Ifølge University of Wisconsin konsulenttjenester er den bedste måde at fjerne ukrudt fra en græsplæne at grave dem i hånden.

Overvejelser

Når hånd-grave ukrudt fra græsplænen, grave dem op fra rødderne til at forhindre genvækst af den samme plante. Bruge en spade til at grave ud større ukrudt, der kan være dybt forankret og en hånd murske til at grave op mindre ukrudt som mælkebøtter.

Start Over

Du må desværre, starte forfra at befri plænen udelukkende af ukrudt. Det betyder, ved hjælp af en nonselective herbicid for at dræbe både græs og ukrudt, hvorefter du indtil hele området. Græs og ukrudt både er pløjet til fordel for en frisk start med græsfrø eller sod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com