Den bedste måde at fjerne Vinyl tapet

December 11

Vanskeligheden ved at fjerne tapet bestemmes af typen af tapet anvendes, alder eller længde af tid, det har været på mur, væg overfladen under tapet, og hvorvidt væggen var korrekt primet før programmet tapet. Et tapet, stripping løsning er normalt den bedste måde at fjerne tapet, men er ikke altid effektive på vinyl tapet medmindre top vinyl lag er allerede blevet fjernet.

Vægflader

Processen med at fjerne tapet afhænger af materialet af væg overflade. Hvis dit hjem blev bygget før i 1970 ' erne, har du sandsynligvis gips vægge. Hvis du har et hjem bygget i 1970 ' erne eller efter, har du sikkert gipsvæg. Hvis overfladen under tapetet er drywall, være sikker på ikke at over sættetid væggene ved at fjerne tapet, da det kan gøre drywall papir boble.

Processen til fjernelse af

At fjerne tapet er en forholdsvis nem opgave. Først, skal du score tapet. Dette gør tårer i papiret. Bland stripper i en sprøjte og gælder for tapet, så stripping løsning eller eddike til at trænge ind under papiret. Lad lægges i blød i ca 10 minutter før du begynder at skrælle et hjørne. Papiret kan komme ud let i ark eller i mindre stykker. Skræl så meget papir ud som muligt. Spray igen med den løsning, ved hjælp af en spartel denne gang, Skrab off enhver resterende bits af tapet.

Løsninger, der vil bidrage til at fjerne tapet

Blanding eddike med varmt vand vil bidrage til at skære igennem den lim sikkerhedskopiering af tapet og gøre muren glat til næste skridt. En løsning af parabol sæbe og varmt vand vil gøre det samme. Ved hjælp af en damper kan bidrage til at mætte papiret med damp og løsne limen. Sørg for at bruge sikkerhedsudstyr, hvis du bruger en damper.

Tips

Dække gulve med en plastik dråbe klud. Dette vil beskytte gulve fra nogen kemikalier eller andre løsninger.Tillad vægge til helt tørre ud for 24 timer efter fjernelse af tapet og lim og før priming eller maleri. Brug ikke en målscorer, hvis dine vægge er gips. Dette kan gøre store gouges i gips materiale og kan kræve en skimme frakke, hvis væggen er i for dårlig form. Tør ned vægge med en varm, våd klud til at være sikker på, at alle lim er blevet fjernet. Derefter let sand, prime og male.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com