Den bedste måde at hænge billeder & beslutte størrelsen

April 15

Den bedste måde at hænge billeder & beslutte størrelsen

Hæng dine billeder med funktion og beskyttelse i tankerne. Pointen med at placere billeder på en væg er at se dine minder, og den bedste måde at gøre det er ved at hænge billeder i øjenhøjde. Træffe afgørelse om placeringen af dine fotos baseret på deres størrelse og trafik i rummet. Små rum og stærkt trafikerede områder som gangene giver et fantastisk sted for små, mindeværdige billeder, der fortjener et nærmere blik. Stor eller lav-trafik rum kan være fyldt med større billeder eller en samling af mindre billeder, som kan nydes fra en afstand.

Instruktioner

•Evaluate placering af dit billede (r) baseret på ideen om at hænge små billeder i områder med høj trafik og store billeder i områder med lav-trafik. Sikre, at billederne er hængt med en æstetik i tankerne. For eksempel, hvis du har tre små billeder til at hænge over en lang vindue, space dem lige på tværs af vinduet--at opnå en afbalanceret udseende. Omvendt, så prøv hængende forskellige størrelse billeder i ujævn grupperinger til at gøre de hængende mønstre mere interessant for øjet.

•Indstil passende hardware til at sikre billeder til væggen. De fleste billeder kan hænge ved at køre en enkelt søm på en nedadgående vinkel til din væg. Men større billeder, eller dem, der føler tungt, skal ekstra støtte fra en molly bolt for at undgå at rippe søm ud af væggen. Hvis du har en tung billede til at hænge, skrue molly bolt på plads, flugter med den mur, ved hjælp af en skruetrækker. Derefter køre en skrue ind i midten af molly bolt, forlader nok længde på skruehovedet at fange de billedets hængende mekanisme.

•Sæt billeder i stilling på deres søm/skruer, og brug en plan for at sikre de hænger jævnt. Brug dit øje til at afgøre, om visse billederne ser overfyldt eller ubalanceret over andre funktioner af rummet og justere i overensstemmelse hermed, indtil du er tilfreds.

Tips & advarsler

  • Bestemme den gennemsnitlige øjenhøjde i et værelse ved at bemærke, om, hvorvidt du vil sidde.
  • Undgå at hænge billeder i direkte sollys eller i badeværelser, hvor UV-stråler eller høj luftfugtighed kan permanent beskadige fotos.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com