Den bedste måde at hovedreparere lædersæder

November 18

Den bedste måde at hovedreparere lædersæder

Lædermøbler og sæder giver en luksuriøs følelse til en bil eller hus. Men hvis ikke omhu nemlig ordentligt, læderet bliver snart knæk og rive fra brug og sol eksponering. Når dette sker, er det ikke nødvendigt at smide ud læder stykke. Det er muligt at istandsættelse læder for at gendanne den til dens oprindelige tekstur og tilstand.

Rengøring

Det første skridt er at rengøre overfladen. I år, kan læder ophobes et tungt lag af snavs og spild. Bar sæbe er fungerer godt til rengøring af læder, og mange læder rengøring produkter tilgængelig som godt. Ud over sæben, vil det sandsynligvis være nødvendigt at indhente en læder skyllemiddel. Gamle læder har tendens til at blive stiv og en læder skyllemiddel vil bidrage til at genoprette den bløde overflade.

Overveje en lak fortynder til at rense ud nogle af de gamle farvestof. Nogle af de lak farvestoffer anvendes på gamle læder bidrage til deres stivhed. Lad læder tør for en dag før du anvender læder skyllemiddel efter rengøring. En børste virker bedst at anvende skyllemiddel. Rengør med vand og sæbe igen og lad tørre i en dag.

Revner og huller

Hvis nogen af sømmene er løs eller revnet, skal varen nok gå til en professionel læder lakreparationer at sy dem tilbage op fra undersiden af læder. Dog kan RIP'er og revner ikke omkring sømmene let ordnes derhjemme. For at lave en tåre, skære et stykke af læder i en lignende farve og korn til oprindelige. Skåret stykke lidt større end tåre. Lim den nye læder stykke under knæk. Bruge en læder crack filler for at skjule sømmen mellem de to stykker af læder. Anvende en farve fyldstof til læder revner. Sand fyldstof, når det har tørret.

Renovering

Når Læderet er blevet repareret, anvende et nyt farvestof. Gnid farvestof i læderet efter pakke retninger. Forskellige farvestoffer vil have forskellige metoder i anvendelse. Tørre sæde med lak fortynder før påføring af farvestof. Dette hjælper det suge ind i læderet bedre. Bruge en skum børste eller luft maling sprøjte. Den næste dag, krat læder med en parabol-skrubbe pad til at tilskynde glans. Lad tørre endnu en dag før du bruger læder stykke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com