Den bedste måde at installere feltet hegn

February 19

Den bedste måde at installere feltet hegn

Hegn er en af de vigtigste redskaber for en person, der ejer husdyr. Gode hegn ikke kun holder din husdyr i, holder det vandrer folk ud. Desuden, hvis dit dyr bør gå ud på en offentlig vej og blive ramt af en bil, kan du blive sagsøgt for uagtsomhed. Så at have et trygt og sikkert hegn er et absolut must. En af de mest almindelige og bedste former for hegn, er feltet hegnet. Vide, hvordan du installerer det korrekt er kritisk.

Sæt din Hjørnestolperne

Måske er den mest kritiske del til eventuelle hegnet hjørnet stillinger. Det er vigtigt at få dem ud af de sturdiest materiale muligt--rør eller metal er det bedste valg. De skal være installeret i beton og til en dybde af mindst 2 fødder. De skal have lov til at sætte i beton for mindst 72 timer med nogen spænding på dem. H-skinne Hjørnestolperne eller V-brace Hjørnestolperne er fælles og acceptabelt, men husk din tandbøjle indlæg vil støtte alle spændingen af hegnet i år, så de må blive gjort korrekt.

Køre i din T-indlæg

Efter dit hjørne har indlæg sat, køre en guidewire fra bunden af et hjørne post til bunden af ene overfor den. Stramme guidewire, indtil det er stramt, men ikke for stramt. Du guidewire omkring 6 inches fra jorden. Drive din T-indlæg hver 8 til 10 fod langs denne guidewire fra hjørne post til hjørne post. I meget stenet eller løs jord skal du indstille T-indlæg i beton samt, for at sikre de er sikker. Bruge en T-post driver eller traktor til at drive stillingerne, som de skal have en kraftig lås ned i jorden.

Strække dit hegn

Næste, rul dit felt hegn og tillægger T-indlæg. Bruge et hegn-stretching værktøj til dette, hvor du trækker feltet hegnet stram som du sikre det fra hjørne post til hjørne post. Når det spændes langs tandbøjle indlæg, gå tilbage langs T-indlæg og bruge hegnet clips til at vedhæfte felt hegnet til T-indlæg. For at sikre dit hegn, Vedhæft den til hver T-post i tre separate steder. Hvis du har gjort dit job ordentligt, skal du have et stramt, lige inden hegn, der skal modstå elementerne og dyrene, og behøver kun vedligeholdelse for at holde den stærk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com