Den bedste måde at installere laminatgulv

August 3

Den bedste måde at installere laminatgulv

Laminatgulve, et billigere alternativ til hårdttræ gulvbelægning, ligner ægte træ overflade lag af laminatgulve er et fotografi af træ korn. Den bedste måde at installere laminatgulve er at bruge lim-down-metoden, som limet ned gulve er stærkere og mere vand resistent end andre etager. Selvom limet ned gulve er vanskeligere at installere end andre gulve, er alt hvad du behøver de rette værktøjer og materialer.

Instruktioner

•Sweep hele gulvet med en kost eller vakuum for at fjerne snavs og debris. Måler areal på gulvet med et målebånd og sørg for sal er niveau ved hjælp af en 6-fods-lang lineal. Hvis området ikke er flad, sand ned på gulvet med sandpapir.

•Kontrollér fugtighed i rummet ved hjælp af et hygrometer. Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 30 og 50 procent. Ikke begynde at installere gulvbelægningen medmindre luftfugtigheden er passende.

•Beskyttelseshætte til at klikke to kridt linjer 18 inches fra start- og slutpunkt vægge gulv til justering formål. Hvis du vil fastgøre en kridtstreg, krog i enderne af kridtstreg to midlertidige negle eller kroge, trække linjen tilbage og derefter give slip på det, så det fastgøres på væggen. Kridtstreg er dækket af kridt og vil efterlade en kridtstreg på væggen.

•Lay ud i laminat bestyrelserne begyndelsen på kridtstreger, svimlende hver række. Placer afstandsstykker mellem væggen og de laminat plader. Når du er tilfreds med layoutet af gulvbelægning, fjerne og stable bestyrelser i installationen.

•Våd lim med vand ifølge producentens anvisninger. Brug en square-indskåret murske for at anvende lim jævnt langs toppen af tungen af den første laminat bord og på bunden af groove af det andet bord. Passe boards stramt sammen på gulvet startende fra en kridtstreg.

•Fortsæt installere alle laminat bestyrelser, sikrer hver række er forskudt. Tørre væk eventuelle overskydende lim straks med en våd klud og sørg for at sætte en spacer mellem den sidste bord og væg. Tillad laminatgulve for at indstille i mindst tre dage før du placerer møbler på det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com