Den bedste måde at isolere på tværs af spærene

January 21

Den bedste måde at isolere på tværs af spærene

Boligejere er stadig på udkig efter den bedste måde at isolere på tværs af spærene. Nemlig typisk hjem har kviste den mest ekstreme temperatur af alle dele af huset. Om sommeren er det den varmeste del af huset. I vinteren er loftet normalt den koldeste plads. Denne ekstreme afvigelsen i temperatur mellem konditioneret beboelsesrum og ydersiden, betyder opvarmning og afkøling ordning har til at arbejde hårdere for at opretholde komfortniveau i boliger, der ikke er ordentligt isolerede.

Installationsmetoder

Loftet er afgørende for, at dit hjem til at trække vejret og for overskydende vand dampe at flygte. Loftet skal være tilstrækkelig ventilation. Tale til en bygning afdeling-inspektøren for at få oplysninger om loftet ventilation krav, anbefalede R-værdier og teknikker til at færdiggøre jobbet på den korrekte måde. Også, få specifikke oplysninger om brug af damp barrierer.

Udføre en visuel inspektion af loftet; Sørg for, at alle revner og åbninger er forseglet og vejr stramt. Bruge spray skum til at forsegle alle åbninger. Hvis du bruger spray skumisolering, kan du springe dette trin.

Forskellige former for isolering kan bruges til at isolere de spær, herunder glasfiber batts, stift skum boards og spray skumisolering. Skumisolering er klassificeret som åbne celler eller lukkede celler. Skumisolering er dyrere end glasfiber isolering; dog har lukket celle skum isolerende produkter betydeligt højere r-værdi pr. tomme på 7,0 til 8,0. Glasfiber isolering giver en r-værdi række 3.1 til 3.8 pr. tomme.

Den primære forskel mellem åben celle og lukket celle skum er at lukket celle skum er tætte og forhindrer luft eller vand i at trænge igennem materialet. R-værdi på open-celle skumisolering er sammenlignelig med glasfiber isolering. Open-celle skumisolering er imidlertid en bedre isolerende produkt.

Typiske R-værdier for loftet spær spænder fra R-19 til R-38. Men hvis du arbejder med 2 af 6 tommer eller 2 af 8 tommer spær, kan du kun installere op til 10 inches af batt isolering. Passer til mere isolering i et hulrum, overveje at øge dybden af rummet ved at installere 1 af 2 tommer eller 2 ved 2 tommer forskalling strimler på spær. En anden tilgang til at få den ønskede r-værdi er at installere stift skum board på undersiden af taget.

Når du arbejder med begrænset plads, kan du overveje at installere high-density isolering. High-density isolering giver dig så meget som 35 procent mere isolerende værdi for hver tomme af materiale i forhold til standard isolering.

I loftet med 2 af 12 tommer spær skal du installere aftræk bafler mellem isolering og tag dæk. Dette vil give dig den nødvendige ventilation kanaler kræves for passende strømmen af luft ind og ud af loftet.

Hvis du beslutter at isolere på tværs af spærene ved hjælp af et lukket celle skum produkt, tale med bygningen afdeling inspektør første. Nogle koder forbyder brugen af lukket celle skum mellem spær, især hvis HVAC ligger på loftet. Husk, lukket celle skum ikke tillader luft eller vand indtrængen. Også, hvis varme- og køleanlæg er placeret i loftet, du skal isolere kanalsystem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com