Den bedste måde at lægge Linoleum i en kælder

June 8

De fleste kældre har betongulve. Du kan lægge linoleum direkte over et betongulv, hvis det er i god stand. Hvis den betongulv har nogen revner eller chips, reparere disse områder før om linoleum. Når du har forberedt den betongulv, måle dens længde og bredde til at bestemme hvor meget areal du skal dække. Linoleum er normalt sælges i 6-mund med 12-fods sektioner. Hvis dit areal er mindre end dette, Spørg levering gulvfirma hvis de har nogen lagerførte rester. Resterne er mindre stykker af helt nyt linoleum, som er solgt til en lavere pris.

Instruktioner

•Sæt roll af linoleum i kælderen i mindst 24 timer forud for installationen. Dette tillader linoleum til at tilpasse sig kælderen bestemt temperatur og luftfugtighed.

•Measure kælderen 's længde og bredde, og tilføje 3 inches til begge målinger. Rul linoleum. Overføre målinger du bare tog på linoleum, ved hjælp af en vaskbar markør. Gøre to måling mærker, en på hver ende af linoleum. Tilslut mærkerne med en kridtstreg.

•Lay et stykke af 1/2-tommer krydsfiner nedenunder linoleum. Line op en 4-fods niveau kant med kridtstreg du snapped i trin 2. Bruge niveauet som en lineal og skære igennem linoleum med en hobbykniv. Gentag dette trin på linoleum's tre resterende sider. Hvis din kælder er længere end 12 fod eller bredere end 6 fod, vil det ikke være nødvendigt at skære alle tre sider.

•Anbring linoleum på betongulv så det går op ad væggen 3 inches. På de udvendige hjørner, skal du gøre et enkelt snit gennem linoleum, fra den øverste kant til kælderetage, med en hobbykniv, så det bøjer stramt rundt om hjørnet. På indvendige hjørner, gør en V-formet snit, med endelsen punkt hvor hjørnet møder gulvet. Start med en smal V-formet snit, og gøre det bredere indtil linoleum passer stramt rundt om hjørnet og kælder i stueetagen.

•Lay en 2-tommer af 4-tommer board på linoleum. Tryk på brættet i det hjørne, hvor muren opfylder gulvet, at krølle linoleum. Hold et 4-fods niveau langs linjen krølle, og bruge det som en lineal til at skære i linoleum med en hobbykniv.

•Træk tilbage i linoleum og fold ca halvdelen af det over sig selv, udsætter kælderetage. Spred et tyndt lag af gulvbelægning lim på de udsatte kælderetage, ved hjælp af en indskåret murske. Tillad klæbemiddel til at angive tidsrum fabrikanten anbefaler.

•Unfold i linoleum. Gnid linoleum fast med dine hænder til at sikre, at bagsiden yder god kontakt med gulve limen. Fold linoleum's øvrige halvt over for at afsløre den anden halvdelen af kælderetage.

•Applicer gulvbelægning klæbemiddel til kælderetage, ved hjælp af hakket murske. Tillad lim til at indstille til den samme mængde tid det første halvdel sæt. Udfolde linoleum og gnid det med dine hænder til at integrere det i limen.

•Aftør nogen ekstra lim fra omkring kælderens kanter, ved hjælp af et fugtigt stykke køkkenrulle. Bo ud i linoleum i mindst 24 timer. Vask ikke linoleum i mindst tre dage.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at alle sømme er butted op tæt sammen. Det kan være nødvendigt at skære linoleum gulv langs sømmen til at matche op to stykker mønstre. Male over søm med seam sealer til yderligere skjule det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com