Den bedste måde at lyd dæmpe vægge med Sheetrock Studs

October 15

Den bedste måde at lyd dæmpe vægge med Sheetrock Studs

En standard indvendige væg er omkring 4,5 inches tyk, målt fra ydersiden af drywall på den ene side til ydersiden af drywall på anden siden. Fordi alle wall hankatte er i en lige linje, støj i ét rum rejser gennem drywall og knopper, og du kan høre lyden i det tilstødende rum. Sheetrock, et mærke af drywall panel produceret af USG Corp, er standard for efterbehandling indvendige vægge, og det giver en glat overflade, egnet til maleri. For at dæmpe lyden i en stud væggen, bruge forskudt stud vægkonstruktion før hænge drywall paneler.

Instruktioner

•Measure på gulvet, hvor du ønsker den nye lyd-dæmpning mur, og tillade 6,5 inches af tykkelse til den færdige væg. Dette omfatter tømmer, som vil tage op 5,5 inches og to halv-tomme drywall paneler på hver side af den mur, der vil tilføje en anden tommer.

•Klippe en 2 af 6 bord for at tjene som en bunden væg plade, og fastgør den til undergulvet, ved hjælp af en sømpistol til at fastgøre den til gulv bjælker.

•Measure og installere en top vægpladen direkte over væggen bundplade, sømning 2 af 6 bestyrelsen til loftet bjælker.

•Klippe og installere dobbelt 2-af-6 brædder i langt enderne af væggen. Du har nu en åben ramme, hvor du vil bygge forskudt stud væg.

•Measure 16 inches fra slutningen af rammen på én side, og installere en 2 x 4 stud, foring kanten af det med kanten af bunden og toppen væg plader tættest på dig. Nail stud væg bundplade og den øverste væg plade. De øverste og nederste plader er 2 inches bredere end stud, så der bliver en 2-tomme plads på begge plader på den anden side af den nyinstallerede stud.

•Installer anden stud 16 inches fra den første, igen tilpasse stud med kanten af væggen bundplade tættest på dig. Fortsætte med at installere studs 16 inches fra hinanden, indtil du løber tør for plads for enden af væggen.

•Walk omkring stud væg til anden siden lige overfor hvor du har installeret den seneste stud. På denne side af væggen, vil du installere en anden række af studs flugter med kanten af pladerne nu tættest på dig. På denne side, vil du installere en stud mellem hver stud i den første række af knopper. Når du er færdig, har du to separate stud vægge, med studs, der vakler fra den ene side af væggen til den anden.

•Installer drywall paneler på begge sider af væggen. Fordi du har oprettet luftrummet mellem knopperne på hver side af væggen, vil lyde lavet på den ene side blegne i luft lomme, reducere lyden før den når anden siden af væggen.

Tips & advarsler

  • Ud over at konstruere en forskudt stud væg til Sheetrock paneler, skal du installere støj-absorberende materiale i hvert rum, såsom væg til væg-gulvtæppe, yderligere dæmpe uønsket lyd.
  • Du kan undergrave formålet med opførelsen af en lyd-dæmpning mur ved at installere en standard indvendige døren mellem værelserne.
  • Hvis du er ved at opbygge en lyd dæmpning part væg eller en mur mellem lejlighed enheder, konsultere din by bygning myndighed, fordi ud over lyd-reduktion teknikker, der kan være brand-reduktion væg koder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com