Den bedste måde at male mursten

May 9

Den bedste måde at male mursten

Mursten er et meget almindeligt byggemateriale, der bruges på ydersiden af mange hjem til sin holdbarhed og æstetiske appel. Dog, indendørs mursten er også helt almindelige---undertiden det tjener som en indervæg eller på forsiden af en pejs. Mens de fleste mennesker ikke vælger at male mursten på ydersiden af deres boliger, er der mange grunde du måske ønsker at male indvendige mursten. Renoveringer eller ændringer i indretningen måske ikke passer til de gamle mursten. Eller bare kan du give rummet et anderledes udseende ved at male det murede område.

Instruktioner

•Rengør området at være malet grundigt. TSK, eller tri-natrium fosfat, er en foretrukne renere for prepping et område skal males. Bland en tsk efter producentens anvisninger, Sørg for at fortynde med den rette mængde vand---normalt ½ kop af tsk for hver gallon af vand. Anvende løsning til muret området ved hjælp af en svamp eller pensel.

•Få mørtel mellem mursten og fylde eventuelle eksisterende revner eller huller. Du kan bruge mange produkter for at fuldføre disse reparationer, herunder spackling pasta til de små huller, caulking for medium revner og tekstureret caulking, der skal fungere som mørtel til de større revner og huller. Tillad reparationer til tørre, før du anvender nogen maling.

•Prime mursten med en 100% akryl primer og vente på primer tørre, før du anvender top coat maling.

•Paint mursten. Fordi du vil være i umiddelbar nærhed af røg, bruge en vandbaseret maling, der er lettere på lungerne---100 procent akryl maling har en lav lugt. Påfør flere lag, fordi mursten vil opsuge mere maling end den gennemsnitlige væg. Bruge en rulle til at få en dejlig jævnt lag af maling.

•Fyld i mørtel og afhente nogen dråber af maling ved hjælp af en hånd pensel. De fleste kører vil forekomme i hjørnerne af mursten---Lad ikke disse tørre eller malede mursten vil have drypper af maling på den.

Tips & advarsler

  • Hvis du maler i brick en meget mørk farve, købe en primer, der har været tonet til 50 procent af den endelige farve.
  • Tri-natrium fosfat er en meget stærk renere. Beskyt din hud med handsker, når du bruger det og undgå enhver kontakt med dine øjne eller hud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com