Den bedste måde at optø køleskab

May 30

Den bedste måde at optø køleskab

Afrimning køleskab er nødvendige, når is og vand oprustning begynder at danne inde i køleskabet. Nyere modeller af køleskabe kommer med en automatisk afrimning indstilling, men nogle ældre modeller har ikke denne mulighed. Manuelt afrimning dit køleskab er nødvendigt hvis køleskabet ikke er udstyret med automatisk afrimning. Afrimning køleskab vil ophæve al i oprustning fra is og vand, så dit køleskab til at arbejde mere effektivt og korrekt.

Instruktioner

•Tag alt fra køleskabet. Processen med afrimning køleskab kan tage flere timer. Placere elementer, der skal opbevares koldt i en cooler med is.

•Drej ud køleskabet og tag det ud af stikkontakten. Dørene køleskab for at lade den varme luft cirkulerer inde i køleskabet.

•Lay gamle håndklæder på gulvet langs bunden af køleskabet. Sted håndklæder på hylderne i køleskabet samt at hjælpe fange vand som isen smelter. Så den varme stue luften kan cirkulere gennem inde i køleskabet til optøning det effektivt. Dette kan tage til flere timer afhængig af omfanget af is og frost oprustning.

•Break off stykker af is nær de afkøling spoler og langs siderne af køleskabet, da de begynder at smelte. Bare brug hænderne--undgå brug af værktøjer til chip, lirke eller skrabe off is og frost oprustning.

•Aftør ned inde i køleskabet med en klud og sæbevand. Skylles indvendigt med en klud og almindeligt vand for at fjerne enhver sæberester, efterfulgt af aftørring med tørre håndklæder til at fjerne eventuelle overskydende vand. Forlade dørene åbne og tillade indersiden til luft tørre i mindst en time før at vende køleskabet tilbage på og placere mad tilbage indeni.

Tips & advarsler

  • Placer en stor gryde med varmt vand i køleskabet til at hjælpe med at fremskynde afrimning. Erstatte pan med frisk varmt vand, da det begynder at køle af.
  • Undgå at bruge varmekilder såsom en blæselampe eller føntørrer til støtte i forbindelse med optøning. Varmen kan beskadige køleskabet og kan medføre en risiko for stød.
  • Køleskabet skal muligvis sættes i og sæt den passende temperatur i et par timer før det er cool nok til at placere mad tilbage indeni. Henvise til din instruktionsbog til en mere bestemt tidsramme, når køleskabet vil være cool nok til at sætte mad inde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com