Den bedste måde at organisere din lille badeværelse

February 1

Den bedste måde at organisere din lille badeværelse

Mange boliger og lejligheder har især små badeværelser. Det betyder, at du dybest set nødt til at gøre mere med mindre plads. Du skal muligvis til at slippe af med nogle af de emner, du gerne vil gemme i dit badeværelse, som ved at holde din ekstra flasker af shampoo og conditioner i et skab eller kabinet i stedet, men for det meste, de bedste organisatoriske metoder vil tillade dig at gemme alt hvad du behøver pænt selv i den mindste af badeværelser.

Instruktioner

•Separat de elementer, du har i dit badeværelse i kategorier. Den første kategori er for ting, der kan blive smidt væk, som en fugtighedscreme flaske med noget tilbage i det eller makeup, der er over seks måneder gamle. Den anden kategori er ting, som du kan gemme et sted else, og tredje ville være ting, du ønsker at holde inde i dit lille badeværelse. Disse er normalt elementer, du bruger på daglig eller ugentlig basis.

•Organiser de elementer, du vil gemme i forskellige kategorier. For eksempel omfatter medicin kabinet elementer lægemidler, naturligvis, og mindre genstande som tandpasta, bomuld svaberprøver og negleklipper, der bruges dagligt. Andre kategorier omfatter håndklæder og vaskeklude, sæber og andre elementer, Bruser, makeup, hår plejeprodukter, apparater såsom hårtørrer og andre toiletartikler elementer, herunder deodoranter og fugtighedscreme.

•Sæt væk de varer, der hører inde i dit Medicinskab. Sætte de ting, du bruger hver dag, såsom tandpasta, på den mest tilgængelige hylde.

•Sæt håndklæder, vaskeklude og elementer, du ikke bruger dagligt i en linned closet, hvis dit badeværelse har en. Hvis det ikke sker, så fortvivl ikke. Der vil blive taget sig af senere.

•Sæt alle de elementer, du bruger til at bade inde i bruseren. Dette omfatter din flaske shampoo, balsam, bar sæbe, shower gel, barberskum og skraber. Hvis du ikke har plads til alle disse elementer, Køb et brusebad caddie.

•Purchase en plastik opbevaring bin med skuffer til at gemme resten af dine emner. Sætte en lille kurv oven på objektbeholderen til lagring af og placere de elementer du bruger regelmæssigt inde i det, som deodorant, fugtighedscreme og mundskyl. Sted resten af dine emner af kategorien inde i skufferne. For eksempel, kan en skuffe indeholde en hårtørrer, glattejern, krøllejern og barbermaskine, mens en anden skuffe indeholder makeup og andre skønhedsprodukter.

•Purchase en anden plast opbevaring container med skuffer hvis du ikke har en linned closet i dit badeværelse eller hvor som helst i nærheden af badeværelset. Placere de elementer, du vil have placeret inde den linned skab i objektbeholderen til lagring af. Hvis du ikke har plads i dit badeværelse, kan denne anden opbevaringsbeholder gå lige udenfor badeværelse på gangen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com