Den bedste måde at Remodel et køkken

September 24

Gå over alle aspekter af dit køkken, så du vil erstatte alt, hvad der virkelig har brug for udskiftning. Men tage hensyn til budgettet, den tid, du kan tillade, plus stress du er villig til at udholde. For eksempel, hvis du ikke ønsker at investere en masse kræfter i at erstatte kabinetter, se på måder at holde skabene du har. Kig på alle aspekter af remodel fra synspunkt af dit hjems værdi også. Hvis dit hjem kan blive solgt i de næste tre år, skal du overveje, hvor meget du kan forrente din remodeling investeringsafkast.

Instruktioner

•Undersøg dit køkken efter at have gennemgået køkken produkter og designs. Tage et kritisk blik på din nuværende kabinetter at Vurder dem hensigtsmæssighed. Kun ændre farven eller slut hvis kabinetterne er godt lavet og fryd for øjet. Installere nye skuffen trækker og doorknobs, og tilføje kroneformen på loftet plan.

•Figure ud af opgraderinger til vægge og vinduer. Male væggene til at gøre køkkenet ser helt nye. Bruge en neutral nuance i bleg brun eller lys taupe, f.eks. Tilføje hvide træ plantage blinds eller skodder til vinduer og hvid maling på køkken trim arbejde. Installation af træpersienner vil se dramatisk bedre end at bruge metal blinds eller stof gardiner.

•Installer nye apparater, hvis nødvendigt. Købe et nyt komfur, opvaskemaskine og køleskab i sort, hvid eller rustfri, hvis eksisterende apparater er gammel. Erstatte ældre apparater, fordi de bliver alvorligt dato ethvert køkken. Invester de fleste af dine penge i apparater over kabinet, hvis dit budget er begrænset.

•Upgrade til vask og hane. Ændre en gamle vasken til en ny landbruger vask, for eksempel, og tilføje en high-buet faucet for at gøre en betydelig forskel. Gå over valgmuligheder for tilføjelse af en dybere vask, dobbelt dræn eller en flise sink bygget af farverige porcelæn keramiske fliser. Kig på kreative muligheder før du blot tilføjer en standard vask og rustfrit stål vandhane.

•Plan installere Gulvbelægning i vinyl eller reelle flise. Tilføj hårdttræ gulvbelægning som en anden mulighed. Bruge høj kvalitet gulvbelægning til at matche den samlede remodel. Sørg for at installere fliser eller træ gulve i stedet for billig vinyl hvis for eksempel du tilføje dyrt bordplader. Veje dine muligheder omhyggeligt, så de nye materialer i rummet er alle meget komplementære.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com