Den bedste måde at rense en tilstopning fryser afløb

January 10

En tilstoppet fryser afløb kan resultere i vand vandpytter på gulvet under din fryser/køleskab. Støvpartikler, is og andet snavs kan resultere i en træsko. Unclogging afløbet er ikke så svært, men det kræver at du helt kraft nede den fryser, hvilket kan resultere i forkælet fødevarer. Når du opdager et tilstoppet fryser dræn, er det vigtigt at have et sted at opbevare din frosne fødevarer, mens tilstoppe er afhjulpet.

Instruktioner

•Fjern alle genstande fra fryseren (køleskab, hvis det er monteret). Tag stikket ud af apparatet og tillade fryser til optøning. Slukke den korrekte sikring. Læg nogle gamle håndklæder til at opsuge en smeltende is. Tillad mindst et par timer for al isen til optøning.

•Pour en blanding af varmt vand og blegemiddel ned i afløbet til at smelte enhver is, der kan blive fanget i afløbet og skylle ud nogen træsko. Bruge ca 1 kop af løsning. Alternativt, kan du blande en opløsning af vand og bagepulver.

•Køre den en piberenser ned i fryseren afløbet til at gennemtvinge en træsko.

•Tag bagpanelet af køleskab og fjerne fryseren dræne manuelt, hvis de tidligere metoder undladt at unclog afløbet. Grundigt rense afløbsrør inden batteriet isættes igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com