Den bedste måde at sæl granit flise tællere

June 18

Din granit køkkenbord er endelig færdig. Kun en ting tilbage for at gøre for at din granit bordplade, skal du anvende en sealer for at beskytte granit overflade. En høj kvalitet sealer er nødvendig for at beskytte granitten fra pletter. Forsegling også forhindrer fugt fra indtastning injektionsmørtel og danne mug og meldug. Forsegling din granit bordplade er ikke svært, processen er let afsluttet på mindre end en time.

Tisdlinje for Sealer

En sealer bør anvendes til granit køkkenbordet en uge efter injektionsmørtel er tørret. Besøg din lokale hardware eller hjem forbedring butik og købe en sealer designet til din granit bordplade. Du vil også nødt til at købe nogle latex handsker og en pakke shop håndklæder eller finde mindst to rene håndklæder til projektets sealer.

Anvendelse af Sealer

Den bedste måde at anvende sealer på din granit bordplade er ved at hælde nogle af sealer på et blødt håndklæde og aftørring counter med nok af sealer indtil det perler op. Så let buff køkkenbordet med et andet håndklæde eller klud. Arbejde i sektioner og gøre sikker på du dække hele køkkenbordet og noget granit trim så godt. Bære handsker og forsøge ikke at spilde nogen sealer. Lad sealer tørre efter tørretiden på beholderen. En frakke af sealer er generelt alt der behøves.

Hyppigheden af

Din granit køkkenbordet skal forsegles en gang om året. Før lukning, Aftør overfladen grundigt for at fjerne støv, snavs og debris. Kun bruge rengøringsmidler godkendt til granit overflader og brug altid en ren blødt håndklæde eller klud. Aldrig bruge materiale, der kan ridse granit bordplade. Brug den samme procedure over for genlukning din granit bordplade næste år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com