Den bedste måde at Sand stoleben

March 18

Slibning møbler er vigtige første skridt til farvning ufærdige møbler, eller den væsentlige andet trin, efter du har fjernet en færdige stol af sin oprindelige farve. Slibning stoleben er en relativt enkel proces, der nogen weekend kriger kan tackle. Den bedste måde at opnå den reneste sand er at følge et par enkle trin.

Våd ned stol

Ved hjælp af en ren svamp dyppet i varmt vand, tør ned stoleben inden slibning. Dette forårsager fibre af træ til at svulme op og holde ud, næsten som knurhår. Når du begynde at slibe, vil knurhår blive afskåret proper. Gøre dette vil resultere i en glattere sand, og vil også tillade pletten til jævnt fordelt, hvis du har planer om farvning af stoleben senere.

Ben

Når du har Lad stolens tør (som regel et par timer), begynde at slibe benene ved hjælp af en stål uld slibning programrettelse, som kan findes i enhver hardware butik. Sand med korn af træ, som går imod kornet kan resultere i meget mærkbar ridser. Begynde på indersiden af benene og sand fra top til bund i lang tid, selv slagtilfælde. Brug fast pres for at sikre en ren finish. Tage din tid, men ikke bekymre sig om alle de krinkelkroge på dette punkt.

Bittesmå riller

Når du er færdig slibning alle benene, skal du formentlig stadig til at komme ind i bittesmå riller og detaljer. Den bedste måde at komme ind i disse krinkelkroge det at bruge et stykke af jute bindegarn, sejlgarn, også solgt på isenkræmmere. Skære sejlgarn til om en 6-tommer lange stykke og pak det omkring den lille område du ønsker at slibe. Tage en ende i hver hånd og trække sejlgarn frem og tilbage, som bliver glat og sand i rillerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com