Den bedste måde at skære skum Core bestyrelsen

August 4

Den bedste måde at skære skum Core bestyrelsen

Foam core bestyrelsen er en handy materiale, der har en bred vifte af anvendelser i hjemmet. Foam core bestyrelsen ser lidt ligesom overdimensionerede plader af krydsfiner, kun de er lavet af et tæt skum materiale. Denne skum isolerer effektivt vægge og lofter. Det kan også skæres i dekorative mønstre og malet som en skærm post. Uanset den tilsigtede brug foam core bestyrelsen skal du uden tvivl gøre nedskæringer til at styre størrelsen og formen af bestyrelsen.

Brug en skarp kniv

Der er mange muligheder for at skære igennem foam core bestyrelsen. Enhver form for så kan nemt skære igennem materialet, selv om de fleste vil tygge op kanterne og efterlade dig med mindre end gunstige resultater. Den bedste mulighed er at bruge en jævn, skarp kniv, der er i stand til at gøre rent, præcist snit.

I længere tid bruge lige snit, en standard hobbykniv. Kurvede, indviklede udskæringer, bruge en X-Acto kniv til at slice gennem materialet. I begge tilfælde skal bruge en scorede klinge, der kan være knækket, når kanten bliver kedelig, forlader en frisk, nyt kanten klar til at fortsætte skæring.

Flere nedskæringer

Folk forsøger ofte at tvinge blade hele vejen gennem foam core bestyrelsen og derefter bruge en savning bevægelse til at skære gennem bestyrelsen. Dette efterlader en meget ru kant på snittet og er ikke den bedste metode.

Start ved at give et enkelt snit langs hele stien af snittet. Skær i toppen af skum core bestyrelsen, uden at forsøge at skære hele vejen igennem materialet. Når snittet er fuldført, skubbe lidt på den ene side at åbne snittet, derefter foretage et andet snit på toppen af først. Dette vil skær dybere ind i bestyrelsen. Du kan være nødvendigt at gøre to eller tre adgangskort til at få en præcision skære hele vejen igennem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com