Den bedste måde at slippe af med myrer i huset

January 11

Den bedste måde at slippe af med myrer i huset

Myrer kan bygge reder i eller lige uden for hjem og bygninger og rejse inde søger fødekilder. Disse skadedyr du hurtigt pantries og ofte efterlader smertefulde bider på mennesker og kæledyr. Du kan bruge flere forskellige retsmidler at slippe af med myrer og finde den løsning, der fungerer bedst for dig.

Exterminators

Hvis du har råd til omkostningerne i forbindelse med en udslettelse, kan du leje disse fagfolk at sprøjte den indvendige og udvendige af dit hjem med kemikalier, der vil dræbe myrer inde i dit hjem og forhindre flere myrer i vender tilbage. Exterminators kan også tjekke din boliger til ant reder og kolonier bygget i vægge eller gulve i dit hjem eller bygninger.

Ant lokkemad

Tilgængelig på de fleste supermarkeder og lageret gemmer, ant lokkemad findes som myre killer forklædt som mad. Arbejdstager myrer vil feed på agn og bære det tilbage til deres kolonier, hvor alle andre myrer spiser på agn. Inden for 10 til 15 minutter eller op til to eller tre timer vil myrerne dø af ant agn.

Natural Retsmidler

Mange fælles husholdningsbrug produkter vil bidrage til at frastøde myrer og holde dem fra at vende tilbage. Disse naturlige produkter omfatter kanel, orange olie, sæbevand, mynteblade, hvid eddike, Pebermynteolie og chili pulver. Disse retsmidler tjener ofte som det bedste valg, når du ikke har råd til andre retsmidler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com