Den bedste måde at slippe din græsplæne af ukrudt naturligt

February 26

Den bedste måde at slippe din græsplæne af ukrudt naturligt

Ukrudt kan berøve græs af værdifulde næringsstoffer og vand. Deres aggressive vækst vane og hurtige spredning kan overhale en svag græsplæne. Mennesker med kæledyr og børn ønsker ofte at eliminere brugen af syntetiske gødningsstoffer og pesticider fra deres græsplæne og søge mere naturlige middel til ukrudtsbekæmpelse.

Overvejelser

Etablere en græsplæne på et godt dyrkede såbed med rigelig organisk materiale så græsset vokser tæt, som naturligvis vil hjælpe med at kontrollere ukrudt. Opretholde en sund græsplæne. Ukrudtet trives i en svag græsplæne med rigelig thatch, tørkeskader, dårlig næringsstoffer og pest problemer.

Weed fjernelse valg

Hånd grave ukrudt, såsom mælkebøtter fra græsplæne til at reducere ukrudt vækst. Overveje at anvende en urte pre emergent ukrudt til at styre crabgrass i foråret eller bruge en urte insekticid lavet af corn gluten eller herbicidaktivstoffet sæber. De fleste naturlægemidler pre emergent ukrudtsbekæmpelse programmer er sammensat af fedtsyrer, der er biologisk nedbrydeligt og ikke-giftige for mennesker og kæledyr.

Forebyggelse/løsning

Klippe græs til en højde på 2 1/2 til 3 inches til at opretholde en tæt græsplæne og forhindre ukrudt vækst. Vand græs regelmæssigt fordi ukrudt vokser bedst på tør jord. Opretholde en regelmæssig græsplæne befrugtende regime for at holde græs sund.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com