Den bedste måde at Strip maling fra frysere

November 30

Den bedste måde at Strip maling fra frysere

Frysere i køkken fylder så meget areal, hvis du ikke kan lide deres farve eller skygge, kan de negativt påvirke hele rummet. Ligeledes, hvis du har malet dem. en farve, du elskede 10 år siden, kan det være tid til en forandring. I begge tilfælde skal du fratage den gamle maling off skabene, før du giver dem et frisk lag maling. Stripping maling, mens simple, er vigtigt at lave korrekt for at give en ren fundament for nye maling.

Instruktioner

•Løsn kabinettet døre fra deres hængsler med en skruetrækker. Skru knopper og andre hardware fra forsiden af skabene. Placer skruer og hardware i et sikkert sted.

•Squeeze en generøs mængde af gel paint stripper for træ i en krukke. Dyppe din pensel i krukken og anvende et tykt lag på alle skabene, uanset hvor du se maling. Tillad farvefjerner at sidde på overfladen i omkring 20 til 30 minutter.

•Kontrollér maling, det skal se rynket og rynket. Sætte på en par latex handsker og skrabe malingen ud kabinetter med din gummi maling skraber, deponere den skrabede off maling i en metal kan. Fortsætte på denne måde, indtil du har fjernet alle malingen ud kabinetter.

•Dampen en blød klud. Tør ned alle de kabinetter, fjerne maling skraber rester. Gentag denne proces, indtil alle rester er helt væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com