Den bedste måde at tage sig af Chinch Bugs i græsplæner

July 2

Har du bemærket gule eller brune pletter på din græsplæne med absolut ingen forklaring? Nogle ukendt skadedyr er at dræbe din St. Augustine græs lige foran dine øjne? Tage et nærmere kig, fordi chinch fejl kunne være at bebrejde. Men fortvivl ikke, at udrydde disse irriterende skadedyr er blot et par skridt væk.

Fakta

Chinch bugs er små insekter, der er rødt når unge og sort med hvide vinger i voksenalderen. Normalt mindre end en tredjedel af en tomme lang, bugs foretrækker St. Augustine græs, men vil også feed på Kentucky bluegrass, Bent græs og Zoysia. Chinch bugs foder på græs, forlader tørrede ud, døde pletter på græsplænen. Hvis du ikke kan finde chinch fejl men tror du kan have en infestation, anbefaler allaboutlawns.com, indlejring en bundløs kop kaffe kan i de brune pletter på din græsplæne og fylde den med vand. Hvis chinch bugs er skyld i det døde græs, vil de til sidst flyder til toppen af vandet.

Forebyggelse

Ordentlig plænepleje kan reducere dine chancer for en chinch bug skadedyrsangreb. Holde din thatch, området mellem de grønne græs toppe og jorden, så lavt som muligt for at forhindre fejl i at have et sted at bo. Slå din græs ikke oftere at en gang om ugen og brug en bioklip plæneklipper til at holde din thatch til et minimum. Hvis din stråtag er for lang, overveje at kontakte en professionel græsplæne virksomhed for at lufte eller lodret klippe din plæne, reducere thatch højde.

Ud over at holde thatch til et minimum, være omhyggelig med at befrugte kun så ofte som nødvendigt. Over gøde din græsplæne kan gøre det et bedre miljø for chinch bugs. Hvis du ikke er sikker på hvor ofte bør du befrugte i dit område, skal du kontakte din lokale udvidelse office eller producentens cooperative for rådgivning.

Fordi chinch bugs trives i varme, tørre miljøer, tag særlig omhu for at holde øje med chinch bugs i sommermånederne. Holde din græs udvandet, men ikke over vandes, kan reducere dine chancer for en infestation.

Dræbe Bugs

Når din plæne er allerede inficeret, er den eneste måde at udrydde chinch bugs ved at bruge en insekticid. Floridaturf.com anbefaler chlorpyrifos, såsom Dursban, som mest almindeligt anvendte insekticid mod skadedyr. Insekticidet dræber bugs på kontakt og normalt styrer dem i op til tre uger. Hvis din chinch bug problem synes at være begrænset til et par små pletter, behandle kun patches med insektgift. Derefter, inspicere det berørte område hver par dage til at afgøre, om angrebets omfang er under kontrol. Fortsætte med at behandle område ved at følge etiketten retninger på din insekticid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com