Den bedste måde at tilføje organisk materiale til din jord

August 12

Organisk materiale indeholder sunde bakterier og næringsstoffer, der gavner planter og blomster. Tilføje organisk materiale hjælper også jorden bevare fugten, hvilket betyder, at dine planter og blomster vil holde sig sund og du bliver nødt til at vande dem mindre ofte. Ved at tage sig tid til at tilføje organisk materiale til din jord, du forbedre den overordnede struktur af jord, hvilket gør det nemmere at arbejde med og mindre udsat for erosion.

At gøre organisk kompost

Kompostering er en af de bedste måder at tilføje organisk materiale til din jord, fordi det er let at gøre. Kompost består af rådnende organisk materiale. Da disse materialer nedbrydes, bryder de ind i hvad der i sidste ende bliver næringsstof rig, økologisk humus.

Til at begynde, nødt du til at gøre en kompostbunke. Du kan enten vælge en skyggefuld, ud af den måde område i din baghave eller købe en kompostering bin. Du tilføjer derefter, hvad du kalder "grønne" kompostering materialer--våde plante scraps fra haven eller i køkkenet. Som grøn kompostering materialer nedbrydes, frigiver de kvælstof, en fødekilde for mikrober og bakterier, der konverterer dit affald til kompost. Eksempler på grønne kompost materialer teposer, grøntsager skræller, grønne græs udklip, kaffegrums og æggeskaller.

Du vil også gerne tilføje det du kalder "brun" materialer til kompostbunke. Brun materialer indeholder kulstof. Kulstoffet i disse materialer også fodre mikrober og bakterier, der konverterer dit affald til kompost. Uden kulstof de grønne materialer i kompost bunken nedbrydes for hurtigt, frigive foul lugte og tiltrække uønsket væsner som rotter og vaskebjørne. Nogle eksempler på brun materialer omfatter døde blade, halm, pap, strimlet avis og tørt græs.

Der er også nogle ting, du skal undgå at føje til din kompostbunke, fordi de enten indeholde skadelige bakterier, barske kemikalier eller nedbrydes for langsomt, som altid tiltrækker uønskede critters. Nogle eksempler på hvad ikke til at tilføje til en kompostbunke knogler, kogt mad, mejeriprodukter, kød, højglans papirer og pet ekskrementer.

Holde kompost bunken let fugtet og gøre det med en pitchfork hver par dage for at hjælpe den organisk materiale nedbrydes. I omkring en måned er du klar til at tilføje den nydannede organisk kompost til din jord.

Tilføje organisk kompost

Kompost er en bedste måde at tilføje organisk materiale til din jord, fordi det er så nemt at bruge. Hvis du er lige begyndt at bygge en ny blomsterbed, haven eller græsplæne, indtil snavs fem til 10 inches ned, tilføje kompost og retill for at blande kompost med den eksisterende snavs. For at tilføje kompost til eksisterende plæner, blot sprede en til fire inches af kompost ud som en top dressing og give det en let vanding.

Brug kompost som en måde at tilføje organisk materiale til din jord ikke kun gør jorden mere næringsrig, men aids specifikke typer af jord på andre måder. Kompost løsner clumpy lerjord, som gør det nemmere at arbejde med og giver planternes rødder kan let spredes og vokse. Kompost gavner også hurtig dræning sandede jorder ved at lade jorden for at holde vand lettere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com