Den bedste måde at vand tomatplanter

September 11

Den bedste måde at vand tomatplanter

Den bedste måde at vand tomatplanter er med en soaker slange, ved hjælp af korrekt reguleret vandtryk. Et sådant system giver en kontrollerbar mængden af vand til planterødder at nære anlægget og arbejde sig vej til de blade, hvor det køler anlægget og aids i fotosyntesen. Tomater skal 1 tommer vand pr. uge og 1 1/2 inches per uge i varmere vejr, ifølge Cornell University. Overfladen vanding resultater i vandafstrømning, fordampning og fugt-laden blade, der er prime for sygdom.

Instruktioner

•Installer en trykregulator, tilgængelig på hjem forbedring butikker, ifølge pakke retninger på en 1/2-inch eller 5/8-inch soaker slange, som er også tilgængelig fra et hjem forbedring butik. Soaker kunstvanding er processen med at ansøge vand ved lavt tryk, så det effektivt opsuger i jorden. En trykregulator holder vand pres fra Parlamentet konstant på 30 PSI (pounds per kvadrattomme) og giver mulighed for beregning af den korrekte mængde vand, der anvendes til planterne.

•Lay soaker slange ned rækken af tomatplanter, parallelt med og et par inches til siden af planterne, og dække det med økologiske muld til en dybde af 1 tomme. Placer en endedæksel på den fjerneste ende af soaker slange og Tilslut anden enden til vandhane.

•Irrigate tomat planter ved at operere soaker slange, for hver 25 fod af haven række, med en presset regulerede sats på 30 PSI for én time hver anden dag. Denne metode vil holde jorden fugtig og anvende 1 1/2 inches vand pr. uge. Når regnen opstår, reducere mængden af vanding.

Tips & advarsler

  • Soaker slanger levere den rette mængde vand, før du mister pres, op til 100 fod; længere haven rækker kræver et tættere vandkilde.
  • Du kan arbejde dine haven, mens vanding hver række er ved at blive udvandet, da vandet ikke sidder på toppen af jorden.
  • Aldrig ind en have, hvor toppen af planterne er våde, fordi sygdommen spredes meget nemt under disse betingelser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com