Den bedste måde til at plante tomater

July 14

Tomater er fortsat en af de mest populære haveplanter år til år. Normalt grupperet med og spist som en grøntsag, er tomat videnskabeligt klassificeret som en frugt. De vil trives i traditionelle række haver, højbede, terrasse gryder og endda op og ned. For at få det bedste udbytte ud af dine tomatplanter, og spare dig selv nogle penge på din købmandsvarer bill, Følg et par tips til at give dem den bedste mulige start.

Start sund- og ophold sunde

Inden du planter tomater, skal du sørge for robust, mørke grønne planter. Den bedste jord til tomater er løs og løs, hvilket betyder, at det vil have masser af rådnet kompost materiale. Ifølge moder jord nyheder, være besparende med gylle fordi kvælstof niveau kan forårsage overskydende blad vækst. Dette kunne dræne energi fra frugtproduktion. Vælg et sted med fuld sol for de fleste voksende zoner. Jorden skal være mindst 60 grader, og forbi sidst frost i sæsonen.

Plantning dag, Vær forsigtig, når du fjerner planterne fra deres seedling pots. Fjern det lavere niveau af blade fra hver plante at koncentrere den voksende energi på toppen, eller krone. Lidt råd kan synes at være kontraproduktivt, når du ønsker høj, blomstrende planter, men du skal begrave de fleste af tomatplante. Grave din plantning hul bred nok til at rumme de fleste af længden af stilken. Læg planten, dæmme sidelæns, i hullet og dække det op med jord, forlader kun kronen blade over overfladen. Flere rødder dit anlæg gør, den flere vand det kan absorbere fra jorden.

Et alternativ til æglæggende planten sidelæns er at grave deres hul dybt nok til at rumme en større del af stænglen. Om du graver dybt eller wide virkelig afhænger af personlige præferencer. Stauffers af Kissel Hill Garden Center hedder, at enten metode har fordelen af mere rod produktion og mere vand til din tomater. Afstanden mellem satset planter bør være 18-24 inches, men hvis du planlægger at lade dem vandre, tillade mindst tre fødder.

De bedste goedninger kan du give dine tomater, ifølge moderen jorden nyheder, er kød-og benmel og træ aske. Som du plante, tilføje nogle Epsom salte og kompost i hullet og klappe ned i jorden til at fjerne luftbobler før vanding.

Det er en god ide at have din stakes klar, som du plante, siger mor jorden nyheder. Indsatserne vil bære vægten af anlægget, og du ved et uheld beskadige ikke rødderne mens du kører dem hvis du gør så det samme. Indsatserne er et spørgsmål om præference, kører fra præ-made bure til armeringsjern og sejlgarn net.

Hvis du har valgt for at prøve hovedet tomat plantageejere, behøver du ikke stakes, men rektor for plantning dybt stadig gælder. En af de bedste gaver du kan give din tomatplanter, foruden masser af sol og vand i løbet af vækstsæsonen er en veletableret rodsystem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com