Den bedste madlavning pander til brug på Gas komfurer

March 8

Gas komfurer give øjeblikkelig varme til madlavning. Brændere levere varme i en ring af ild til madlavning pander placeret på toppen. De fleste ovne er bygget til at fordele varmen til køkkengrej jævnt, men kolde steder findes undertiden. Du kan kompensere for skæv varmefordeling med rettigheden madlavning pander designet til gas komfurer.

Rustfrit stål

Rustfrit stål har en høj varmekapacitet, der gør det muligt at håndtere varme gas komfurer råvarer. Ifølge Consumer Research, All-Clad er en top-rated mærke af rustfrit stål køkkengrej. Det har en aluminium-kerne, som er dækket med en rustfri interiør og en magnetisk rustfrit stål udvendigt. Dens tunge core strækker sig op i siderne af panden, som gør det muligt at udholde ringen af ild, der ofte berører pan's sider, når brænderen på, hedder forbruger forskning. Derudover køkkengrej kan sikkert rumme ovn varme op til 500 grader F og er opvaskemaskinen. En ulempe ved at All-Clad er dens høje pris. En 10-stykke sæt omkostninger op til $700 i 2010.

Kobber

Kobber gennemfører varmen godt. Varme leveres af et gaskomfur gør sin vej fra pan's bunden til toppen, jævnt madlavning mad inde. Kobber gryder og pander hurtigt at tilberede mad---en grund hvorfor professionelle kokke og hjem kokke foretrækker dem for gas komfurer, hedder Retinning og kobber reparation. Trods deres fordel, kobber er tungere end andre pan materialer som rustfrit stål, som kan gøre det svært at manøvrere. Desuden, et komplet sæt af kobber køkkengrej kan koste flere tusinde dollars, ifølge Retinning og kobber reparation.

Støbejern

Støbejern gryder er velegnet til brug på et gaskomfur på grund af deres evne til at tåle direkte flamme varme. Støbejern er en billigere gryder løsning med individuelle pander koster $20 og op fra 2010. Selvom støbejern tager længere tid at varme end kobber, opretholder støbejern generelt sin varme, sikre fødevarer kokke jævnt. Placer støbejern gryder på en gasbrænder eller i ovnen. Da støbejern kan rust, skal ekstra pleje tages, når rengøring det. Helt tør panden efter rensning for at forhindre korrosion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com