Den bedste maling til brug på 1970s køkkenskabe

April 18

Den bedste maling til brug på 1970s køkkenskabe

Kabinetter færdig i 1970 ' erne jorden tone farver synes temmelig skrigende i dag, men lakering dem med en frisk farve maling er en omkostningseffektiv måde at modernisere dit køkken til en brøkdel af omkostningerne ved at købe udskiftning kabinet. En høj kvalitet 100% vandbaseret akrylmaling vil gøre det bedste job for at skjule de umoderne gamle farver med en hård nye finish, der vil vare i mange år.

Fjerne Hardware

Fjern alle håndtag, drejeknapper og hængsler i skuffer og døre. Dette vil minimere behovet for maskering og gøre det lettere at udføre en ren penselstrøget. Du vil sandsynligvis også ønsker at erstatte dem med mere aktuelle stilarter alligevel. Tidlig 1970s kabinetter var ofte designet uden håndtag på alle.

Ren med TSP

Ren alle overflader grundigt med TSP eller et lignende produkt mærket som en "tsk stedfortræder." Disse rengøringsmidler vil fjerne årtiers akkumulerede fedt og snavs samtidig også deglossing den gamle finish. Mener ikke skrabning eller stripping medmindre overfladen peeling, afskalning eller afsmitning. Bly maling var lovligt fremstillet indtil 1978, og at fjerne den forkert kan udgøre en alvorlig sundhedsfare. Købe en gør det selv-hjem bly test kit fra din maling forhandler før forstyrre en beskadiget lag af maling.

Glat din overflader

Cabinest i 1970 ' erne var ofte fremstillet af mørk bejdset træ, og sandsynligvis vil har akkumuleret et par huller, buler eller ridser siden. Udfylde eventuelle uvelkomne mangler med en vand-baseret træ kit, at skubbe det på plads med en ren spartel eller engangs plast spartel blade. Efterlad en lille materiale over overfladen for at tillade krympning mens tørring. Efter omkring tre timer, sand fyldstof flush til overfladen ved hjælp af en bøde eller en meget fin kvalitet af sandpapir. Aftørre enhver resterende støv med et tørt håndklæde.

Prime for en Solid Bond

Vælg en lav-duft limning akryl primer, som vil dække gamle farvede overflader. Nogle primere er tintable, hvilket betyder, at du kan anvende en base coat, der vil hjælpe dig med at dække disse 1970erne jordens skygge farver. Der, til gengæld kan holde dig fra at skulle anvende en anden eller tredje frakke af din finish frakke. Følg producentens anvisninger på recoat tid, der er typisk en til to timer.

Anvende en kvalitet akryl maling

Vælg en premium grade 100 procent akryl maling der er lav-VOC og lav-duft til din top coat. I modsætning til en olie eller alkyd maling er en akryl maling ikke udsat for gulfarvning i en madlavning miljø. En højglans, halvblank eller æggeskal sheen foretrækkes til kabinetter fordi det gør overfladen hårdere og lettere at rengøre. En skinnende finish også skaber en illusion af større dybde til at gøre dit køkken synes en smule større og mindre indespærre. Brug en premium grade nylon eller syntetisk fiber børste til at skabe den glatteste mulige finish, der er fri for enhver penselmærker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com