Den bedste metode til at dræbe jorden modermærker

April 22

Der er syv arter af nordamerikanske modermærker, det store flertal af som levende øst for Rocky Mountains. Gennemsnitlige, samlede længde af en voksen muldvarp normalt svinger mellem 6 5/8 og 7 inches. Muldvarpe har forskellige karakteristika, der adskiller dem fra andre små pattedyr, nemlig en hårløs, spidse snude, ingen eksternt synlige ører og store, brede forpoter med palmer, der er større bredde end længde.

Mest effektive metode til aflivning modermærker

Diffusering er langt den mest effektive og praktiske metode for at dræbe modermærker. Du skal først have kendskab til muldvarpen vaner og opholdssted før du indstiller enhver fælder. Hvis du har en muldvarp problem, er det sandsynligt, at du har set den tunnel system, der modermærker udarbejde til at rejse fra deres huler til deres fodring grunde. Den nemmeste måde til bestemmelse af en aktiv tunnel er at finde en lige bane og smadre det med din fod eller en skovl. Hvis tunnelen er aktiv, vil muldvarpen normalt reparere det inden for en dag. Dette aktivitetsområde er, hvor du skal sætte din fælde. Fælderne, sig kommer i forskellige former.

En af de mest almindelige er Victor fælde. Denne fælde bruger handlingen forår, der aktiverer skarpe pigge, som spidde muldvarp ovenfra.

En anden populær fælde bruger klipning kæber, som feje i hele mole som det kravler over udløse pan. Denne fælde er ud o ' synet.

Hvis du ønsker en fælde, der forårsager mindre rod, bruger at Nash en choker, som sløjfer omkring muldvarps krop.

Hvis du er interesseret i at spare penge, samtidig med at ofre en vis grad af effektivitet, kan du konstruere din egen mole fælde. Igen, være sikker på at finde en aktiv tunnel, og nasse op en stor krukke eller kaffe kan. Omhyggeligt grave ind i tunnelen, muldvarp, således at du ikke må ødelægge alt for meget af de omkringliggende landingsbane. Derefter fortsætte med at grave et hul stort nok til krukken eller kan passer jævnt på bunden af tunnelen. Næste, dække tunnel med noget, der bliver tilstrækkeligt holde lyset ude. En bestyrelse vil fungere fint. Kontrollere fælde et par gange om dagen. Hvis du fange muldvarpen, kan du derefter slippe det langt, langt fra dit hjem.

Alternative metoder til aflivning eller frastødende modermærker

Der er flere andre muligheder for drab eller befri din ejendom af modermærker. Nogle elektroniske, vibrerende og magnetiske enheder markedsføres til offentligheden, men endnu mangler at blive bevist effektiv. Fumigeringsmidler kan være nyttig, men du skal tjekke lokale love vedrørende brugen af kemikalier og insektmidler. Aluminium indiumfosfid og gas patroner er både effektive værktøjer mod muldvarpe, især når placeret dybere i deres huler i stedet tættere på overfladen i deres baner. Husk, at en enkelt muldvarp, eller en meget lille population af modermærker, ikke er nødvendigvis en dårlig ting. De lever af larver og Bille larver. Derfor, hvis du har et større problem med larver og biller, kan du overveje at lade muldvarpen live.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com