Den bedste metode til at sprede græsplæne frø

September 16

Der er flere metoder til at sprede græsplæne frø, om at plante en ny græsplæne eller tykkere et eksisterende budget. Fall er et godt tidspunkt af året at sprede græsplæne frø for cool sæson græs fordi køligere temperaturer vil hjælpe dem vækst. Græsplæne frø til varm sæson græs vil vokse bedre i de varmere temperaturer om sommeren. Rense snavs som sten og pinde, før du starter så intet kommer i vejen for græs vækst.

Broadcast sprederen

En broadcast sprederen er en push-drevet maskine med en stor tragt til at holde plænen frø eller andre materialer. Er en roterende disk, der kaster frø på jorden under hopper. Denne sprederen er udstyret med en sporvidde på styret, der tillader dig at indstille hul størrelse så den korrekte mængde af materiale, såsom græsfrø, er smidt i alle retninger for at give lige stor dækning. Det kan justeres for at smide frø op til 12 fod bred. Broadcast spredere er bedst for store værfter, fordi de få arbejdet gjort hurtigt. Brug ikke nær blomsterbede eller hvor som helst du ikke ønsker græsplæne frø.

Drop sprederen

En dråbe sprederen er en anden metode til at sprede græsplæne frø. Græsplæne frø er faldt kun i området mellem hjulene af sprederen. Det tager længere tid at gøre det på denne måde, men det er meget præcis. Følg hjulet mærker for at sikre du dækket alle områder og gå over området en anden gang. Dette vil sikre, at du grundigt dækket hver en del af din plæne. Denne type af sprederen er bedst til mindre græsplæner. En fordel ved en dråbe spreder er, du kan bruge det langs dine blomsterbede og fortove uden at spilde nogen frø.

Af hånd

Spredt i hånden en blanding af hånd af jord og frø til at vokse tykt græs hurtigt. Hæld en eller to poser af muld i din hjulet tønde og bryde det op, ifølge homeimprovementsdepot.com. Kast i en håndfuld af græsfrø for hver taske af muld. Bland jord og frø grundigt sammen, men holde det løs, så det spredes nemt. Let drys et tyndt lag af denne blanding over nøgne pletter på græsplænen. De områder, hvor du kan bruge denne blanding har brug for en masse vand til begynder at vokse. Denne metode for at sprede græsplæne frø kan bruges i små eller store værfter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com