Den bedste metode til opbinding tomater

March 19

Den bedste metode til opbinding tomater

Satsningen er vigtige for produktionen af sunde tomater. Stakes tillade frugt at vokse svævende i luften, som forhindrer tomater fra rører jorden og rådner. Tomatplanter kan satset ved hjælp af flere forskellige metoder, herunder bure, træ stakes og espalier. Den bedste metode afhænger af antallet af planter du har og størrelsen af din have.

Instruktioner

•Purchase tomat bure, da de kan genbruges. De er nemme at finde og kræver lidt opsætning og vedligeholdelse. Bure er som regel lavet af metal tråd og er cirkulær eller firkantet. Hvis du vil konfigurere et bur, skal du blot placere buret over en ung plante, sikring af tænderne dybt i jorden, at sikre, at du ikke skader rødderne af anlægget. Efterhånden som planten vokser, sejlgarn stængler gennem bur rum. Buret vil holde stilken og tomater ud i marken og tillade plante til at vokse uden sprawling.

•Brug stakes, som også er genanvendelig og mere økonomisk, kræver men lidt mere arbejde end burene. Tomat stakes er en af to tommer stykker træ, der er generelt mindst 6 fod høje. Indsatserne bør føres mindst 11 inches i jorden og bør placeres ca 4 inches fra planten på nordsiden. Efterhånden som planten vokser, binde stilk til bålet med sejlgarn. Ideelt, kun en eller to grene skal knyttes til spil til at holde fra at overbebyrde bålet. Andre grene bør fjernes, da planten vokser.

•Brug tomat espalier for et dekorativt indslag. Tomat espalier arbejde på samme måde som stakes, men tillader flere planter på den samme espalier. Espalier kan gøres wiren eller trærammer, og kan bygges for at passe til behovene i din have. De arbejder godt i haven grænser og kan tilføje et attraktivt element til din have.

Tips & advarsler

  • Vurdere mængden tomater, som du behøver før køb dine planter og vælge din satsningen metode.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com